banner333

banner309

Gümüşhane Belediye Meclisi Haziran ayı toplantıları başladı

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri katıldı.

Gümüşhane 02.06.2015, 08:08 02.06.2015, 09:09
Gümüşhane Belediye Meclisi Haziran ayı toplantıları başladı
banner400

Toplantıda, ilk olarak memur kadro ihdası yapılması hakkındaki gündem maddesi görüşüldü.

Söz konusu madde üzerinde yapılan görüşmelerin ardından 8. dereceden bir kimyager kadrosunun ihdas edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda daha sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi tarafından Gümüşhane Belediyesi’ne hibe edilen araçlar oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin isminin herhangi bir işyerine verilmesi için Belediye Meclis kararının alınması hakkındaki gündem maddesi görüşüldü.

Gündem maddesi hakkında konuşan Başkan Çimen, konunun çok hassas bir konu olduğunu belirterek, “Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin isminin her işyerine veya işletmeye verilmesi doğru değil. Bu isim her yere verilecek bir isim değil. Bu nedenle meclisimizin böyle bir kararı olmasını istedik. Bu konu hakkında sayın Milletvekilimiz Kemalettin Aydın bey ile fikir alışverişinde bulunmuştuk. Sayın milletvekilimize hassasiyeti için de teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Çimen’in konuşmasının ardından söz konusu madde Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39