banner333

banner309

GTSO Heyetinden Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e Ziyaret

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, GTSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle birlikte Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret etti.

Gümüşhane 10.05.2018, 17:27 12.06.2018, 09:09
GTSO Heyetinden Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e Ziyaret
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, GTSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle birlikte Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret etti.

Tamamlanan oda organ seçimlerinin ardından oluşan yeni yönetim kadrosu ile birlikte Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e iadeyi ziyaret gerçekleştiren GTSO Başkanı İsmail Akçay ziyarette GTSO olarak Gümüşhane için yapılacak her türlü çalışmada görev almaya hazır olduklarını belirtti. Gümüşhane’nin yapılan güzel çalışmalarla adeta kabuk değiştirdiğini vurgulayan Başkan Akçay, ‘Gümüşhane Valiliği görevinize başladığınız ilk günden itibaren şehrimiz için adeta koşarcasına, gece gündüz demeden bu şehir için çabalayan, yapılacak çalışmalarda sürekli bizlerle istişare eden ve fikirlerimizi önemseyen siz değerli valimize şahsım, odamız ve şehrimiz adına teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Gümüşhane yapılan çalışmalar ve güzel işlerle adeta kabuğunu değiştirdi. Göreve geldiğiniz ilk günden itibaren bu şehir için yaptıklarınızı şahsım, arkadaşlarım ve Gümüşhaneliler olarak hepimiz yakından biliyoruz. Yapılan bu güzel hizmetlerin yanı sıra çok daha güzel hizmetleri de birlikte yakalayacağımıza inancımız tamdır. Sayın Valim sevilmek ve kabul görmek tesadüf değildir. Şehrimize ve bizlere verdiğiniz değer her türlü takdirin üzerindedir ‘dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşhane Valisi Okay Memiş ise Başkan İsmail Akçay ve tüm GTSO yöneticilerini yürütülen güzel seçim süreci için tebrik etti. Gümüşhane Ticaret Odası tarafından yapılan hizmetleri memnuniyetle takip ederek destek verdiğini belirten Vali Okay Memiş; ‘Bu kente büyük emeğiniz var. Bir şehirde yönetici iseniz o şehirdeki esnafın ve tüccarın sanatkarın halinden habersiz olarak o şehri yönetemezsiniz. Her şehirde sistem ticaret üzerine kuruludur. Şehirler ticaret ile ayakta durur. Sizlerde bu şehrin ticaretine katkı sağlayan ve emek veren önemli insanlarsınız. Bende göreve geldiğim ilk günden itibaren şehrimiz için yapılacak hizmetlerde İsmail Başkanımın bilgi ve deneyiminden her daim yararlandım. Yapacağımız işleri istişare kültürü ile sizlere danışarak ,kamunun kaynaklarını en verimli şekilde kullanmaya gayret gösterdik ve çok dikkatli olduk. Tek amacımız şehrimiz daha yaşanılır bir kent haline getirmek ve vatandaşımızın refah ve huzur seviyelerini yükseltmek. Doğru yere doğru kaynağı aktarmak için uğraşıyoruz. Zor bir coğrafyada ve kısıtlı imkanlar ile yaşıyoruz. İbni Haldun’un dediği gibi ‘Coğrafya Kaderdir’ Bir ev yapmak için bile aylarca makinelerle taşları kırarak inşaat alanı açıyoruz. Gümüşhane insanı gerçekten çok çalışkan ve gayretli. Gümüşhane insanı hizmetin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyor ve çabalıyoruz. Şehrimizin ana ihtiyaçları ile birlikte sosyal donatıları ve yaşam alanlarını artırmak için de çok büyük çaba sarf ediyoruz. Bu alanların artması aynı zamanda şehrimizdeki ekonomik gelişmeyi hızlandırarak dünyaya açılmasını sağlayacak. Kamunun gücüyle sizlerin gücüyle Gümüşhane olarak bunu hep birlikte başaracağız. Hepinize bu güzel ve nazik ziyaretiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09