banner333

banner309

GTSO’ dan Dayanışma Kampanyasına Destek

Gümüşhane Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Lütfi Kılıç’la görüşerek 15 Temmuz tarihinde Milli İrade ve Demokrasiye Karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik Başbakanlık Genelgesi ile başlatılan ‘’Dayanışma Kampanyası’’ hakkında bilgi vererek destek istedi.

Gümüşhane 12.08.2016, 19:54 12.08.2016, 19:57
GTSO’ dan Dayanışma Kampanyasına Destek
banner400

Kampanyanın tüm oda üyelerine duyurulması ve katılımının sağlanmasının artırılması üzerine GTSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıç’la görüşen, Eyüp Demirel, GTSO’ ya Darbe Girişiminin ilk anından itibaren Milli İradeye ve Demokrasiye karşı vermiş olduğu destek ve dik duruştan dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıç ise ‘’GTSO olarak darbe girişimine kalkışılan ilk andan itibaren tepkimizi ortaya koyarak Milli İrademizin, Demokrasimizin ve seçilmiş Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu belirterek her gece demokrasi nöbetlerimize katıldık ve üyelerimizi de katılmaya davet ettik. GTSO olarak Millet İradesine karşı yapılan her türlü alçak girişime karşı olacağımızı tüm dünyaya bir kez daha belirtmek isterim. Millet iradesinden başka hiçbir iradenin bu ülkede söz sahibi olmayacağını tüm dünya artık görmeli ve kabul etmelidir.Devletimiz bu alçak darbe girişimine kalkışan vatan hainlerine de hak ettikleri cezayı vereceğine eminim’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39