banner333

banner309

GTSO Başkanından Gazetecilere Anlamlı Ziyaret

​​​​​​​Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ile GTSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gümüşhane’de faaliyet gösteren gazeteleri ziyaret etti.

Gümüşhane 11.01.2018, 08:00 10.01.2018, 22:07
GTSO Başkanından Gazetecilere Anlamlı Ziyaret
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ile GTSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gümüşhane’de faaliyet gösteren gazeteleri ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak gazetecilerin ve gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Akçay, gazetecilik mesleğinin dünyada ki en zor mesleklerden bir tanesi olduğunu ve çok ciddi bir sorumluluk içerdiğini söyledi. Basın ve yayın organlarının gelişen ve değişen dünyada adeta bizlerin gözü, kulağı olarak toplumsal olaylara farklı pencerelerden bakmamıza olanak sağladığını ifade eden Başkan Akçay, ‘’Basın yayın kurumlarımız demokrasimizin vazgeçilmez bir parçasıdır. Basın organlarımız sayesinde yapılan hizmetleri görme bu hizmetleri farklı pencerelerden bakarak değerlendirme ve muhakeme etme yeteneğini yerine getiriyoruz. Şehrimizde araştırmacı gazetecilik bakımından, ilkeli gazetecilik bakımından ilin sosyal ve ekonomik yapısını katkı sağlayacak gazetecilik bakımından önemli bir seviyedeyiz. Ayrıca yine ulusal basında hizmet sunacak rahatlıkla köşe yazıları yazacak kaliteli gazetecilerimiz ve köşe yazarlarımız var. Bunu açık yüreklilikle belirtmek isterim.

ŞEHRİMİZDEKİ BASIN YAYIN ORGANLARINI OKUMALI VE TAKİP ETMELİYİZ

Bir şehirde yaşayan insanların o şehirdeki basın yayın organlarını okuması ve takip etmesi kanaatindeyim. Daha öncede sizler aracıyla belirtmiştim ancak bu söylemimi bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Şehrimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Yöneticileri ve Çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Meslek Odalarımız, Muhtarlarımız ve bu şehirde yaşayan insanlarımız şehrimizde yayın yapan gazetelerimizi okumalı ve gerektiğinde abone olmalıdır. Bu şehirde yaşayan herkes bu şehrin taleplerine ve beklentilerine duyarsız kalmamalıdır. Şehrimizde yayın yapan gazetelerimize daha fazla sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelere bir kez daha gazetecilik mesleğini icra etmiş ve etmekte olan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyor kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum’’ dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11