banner333

banner309

GİAD, Kemalettin Aydın ve Mahmut Sami Mallı'yı ağırladı

Ankara Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GİAD) ‘Biz Bize Toplantıları’nın üçüncüsünde Gümüşhane Eski Milletvekili ve yakın zamanda Ak Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığına tekrar atanan Doç, Dr.Kemalettin AYDIN ve 25.Dönem Ak Parti Ankara Milletvekili, Ar-ge Birimi Başkan Yardımcısı İnş.Yük.Müh.Mahmut Sami MALLI’yı ağırladı.

Gümüşhane 21.08.2017, 09:41 21.08.2017, 09:47
GİAD, Kemalettin Aydın ve Mahmut Sami Mallı'yı ağırladı
banner400

Yönetim Kurulu üyeleri, iş adamları ve bürokratlardan oluşan 50’ye yakın katılımcının kahvaltı sohbeti İstanbul Yolu Çardak Tesislerinde gerçekleşti.

GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt, GİAD’ın kuruluş ve amaçları arasında bulunan faaliyetlerinin doğal sonucu ve gereği olarak iktisadi, ticari, sosyal ve kültürel gelişmelere katkı yapacak projelerin ve faaliyetlerin her platformda konuşulup tartışılmasını amaçladıklarını belirterek, Gümüşhaneli iş adamlarının ve girişimcilerin GİAD çatısı altında bir güç birliği oluşturmalarının önemini vurguladı.

Kahvaltı katılımcıların sıra ile tanışması ile başladı. Kahvaltının en renkli simalarında Seçim AYDIN’ın kendini tanıtırken her zaman her yerde kendisini tanıtırken Seçim AYDIN GÜMÜŞHANE ifadesini kullandığını ve bunu birbirinden ayrılmaz bir parça haline getirdiğini belirterek, her Gümüşhanelinin bu şekilde yapmasını istirham ettiğini söyledi.

Aydın, Tanışma esnasında bir anekdot aktararak bu şekilde 2006 yılında o dönem ulaştırma bakanı olarak görev yapan Binali YILDIRIM ile tanıştığında Binali YILDIRIMIN’da köyünün köyleri üzerinde olduğunu belirterek aslında Başbakan’ın Gümüşhaneli olduğunu söyledi.

 Kahvaltıya katılan Mahmut Sami MALLI ise  bu gün burada siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Siyasete Genç yaşta giren bir kardeşiniz olarak şunu samimiyetle söylemek isterim ki siyasetin bana en büyük faydası memleketimi memleketim insanının tanıma noktasında hasret giderme noktasında sıla-i rahimi gerçekleştirme noktası olmuştur. Bizler genciz evet ama büyüklerimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Büyüklerimizden bize yardımcı olmalarını rica ediyoruz.Bu gün burada parti ayrımı yapmadan nasıl bir arada olabiliyorsak bu masada başka bir patide siyaset yapan bir hemşerimle oturabiliyorsak bunu her zaman yapabilmeliyiz.Hemşeri olmamız tüm bunların üzerindedir.Birliğimiz daim olsun inşallah.Tüm Davetli hemşeri ağabeylerimizi kardeşlerimize en kalbi dileklerimle saygılarımı sunuyor,GİAD Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum.

Doç.Dr.Kemalettin AYDIN ise Gümüşhane bizim için bitmeyen bir aşk,bitmeyen bir sevdadır.Annemizden,Babamızdan,çevremizden bu aşk iliklerimize işlemiş.Biz memleketimizi de memlketimiz insanını da seviyoruz.Dün milletvekiliydik bu gün değiliz diye bu sevdadan bu hizmetten vaz geçecek değiliz.Bunu derken şehrin arka sokaklarında siyaset yapma adına bunu söylemiyoruz.Dün vekildik bu gün doktor olarak Gümüşhane olarak her ilkeli işte varız.İlkeli olmak şart.Misyonuna uygun olmayan ilkesiz STK’larda ve faaliyetlerde,Gümüşhane adına halel getirileceği yerlerde olmayacağımı belirtmiştim.GİAD Misyonuna uygun ilkelerine uygun hareket eden bir dernek.Faaliyetlerini önemsiyor ve destekliyorum.Bu vesile ile bizleri bir araya getiren GiAD Yönetim Kuruluna teşekkür  ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Kahvaltı katılımcılara verilen sertifika töreni ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber Kaynağı: Ekrem YILDIZ-Demokrat Gümüşhane Gazetesi-Ankara

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39