banner333

banner309

Gençlik Merkezi Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Gümüşhane Gençlik Merkezi Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Gümüşhane 16.03.2018, 12:00
Gençlik Merkezi Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı
banner400

Gümüşhane Gençlik Merkezinin yeni binasında hizmet vermeye başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde taşınma işleminin tamamlandığı bina Pazartesi günü itibari ile gençlerin ve vatandaşların hizmetine açılırken, Vali Okay Memiş, çok yönlü imkanlara sahip Gençlik Merkezine ve spor salonlarına Gümüşhane’de yaşayan herkesi davet etti.

Konu ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, “Gençlik Merkezimizi vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Orayı kurum personellerinin kullanacağı bir yer olmaktan ziyade bütün vatandaşlarımızın kullanabileceği bir yer yapacağız. Özellikle gençlerimizin, kadınlarımızın spor yapabileceği, aktivite yapabileceği bir ortam hazırladık. En son teknoloji ürünü aletlerle düzenlediğimiz fitness salonumuzu haftanın 3 günü kadınlarımıza tahsis edeceğiz” dedi.

Gençlik Merkezimiz ve salonlarımız gece saat 23.00’a kadar açık tutulacağına işaret eden Vali Memiş, “Burası gençlerimizin ve vatandaşlarımızın cıvıl cıvıl sesleri ile dolacak. Spor salonu ile basketbol, veleybol, okçuluk atıcılık salonları ile tiyatro salonu ile Herfene gecelerimizi düzenleyeceğimiz Has Odamız ile müzik odalarımız ile çok güzel bir yer oldu. Bu tesisin kazandırılmasında emeği geçen herkese şükranlarımızı iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Binanın şehrin merkezinde olmasının bir avantajolduğuna dikkat çeken Vali Memiş, “Tüm vatandaşlarımızı salonlarımıza, gençlerimizi de etkinlik salonlarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48