banner333

banner309

Fatih Parkında genişletme çalışmaları başlatıldı.

Fatih Parkında genişletme çalışmaları başlatıldı.

Gümüşhane 18.04.2017, 20:30
Fatih Parkında genişletme çalışmaları başlatıldı.
banner400

Gümüşhane kent merkezinde uzun yıllardan beri hizmet veren Fatih Parkında genişletme çalışmaları başlatıldı. Parkın 1 ay içinde hizmete açılması planlanıyor.

Belediye Başkanlığı binası önünde bulunan ve şehir halkına uzun yıllardan beri hizmet veren Fatih parkında geçtiğimi aylarda toprak üzerindeki kafeterya kısmı yer altına alınmıştı.

Şimdi ise tek yön trafik uygulamasıyla ihtiyaç kalmadığı için sökülen orta göbeğe kadar genişletilen parkın sınırı Cumhuriyet Caddesinden gelen kaldırım hizasına kadar büyütülecek.

Yaklaşık 2 kat alana sahip olacak parktaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ercan Çimen, yüklenici ve yetkililere çok şık ve şehre yakışan bir mekan yapılması talimatını verdi.

Dolmuş durağı ve Köprübaşı Polis Merkezi için özel alanlar yapılacak çalışma kapsamında restorasyon çalışmaları sürdürülen tarihi Köprübaşı köprüsüne de yaya yolu yapılacak.

Genişletme çalışması kapsamında yoldaki doğal taş parkelerin sökülmesine başlanan park bitince bay-bayan tuvaletlerinin yer altında olduğu, kamelyaları, oturma grupları, kent mobilyaları ve peyzajıyla oldukça şık bir mekan olacak.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46