banner333

banner309

Ercan Çimen: Gümüşhaneliler Yapılan Hizmetlere Vefalıdır

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen 22 Mart 2019 Cuma günü Gümüşhane Kent Konseyi’ni ziyaret ederek konsey yetkilileri ile görüştü.

Gümüşhane 23.03.2019, 22:00
Ercan Çimen: Gümüşhaneliler Yapılan Hizmetlere Vefalıdır
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen 22 Mart 2019 Cuma günü Gümüşhane Kent Konseyi’ni ziyaret ederek konsey yetkilileri ile görüştü.

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Başkan Vekili Ömer Salantur, yürütme kurulu ve  kadın meclisi yürütme kurulu üyeleri  tarafından karşılanan Başkan Çimen yaptığı konuşmada Gümüşhanelilerin bundan önce olduğu gibi bu dönemde de kendisini destekleyerek ustalık dönemi için hizmetlerinin önünü açacaklarını belirtip şunları söyledi: “Geride bıraktığımız beş yıllık dönemde Gümüşhane’ye çok büyük projeler kazandırdık. Bu hizmetlerin hepsini Gümüşhaneliler biliyor. Gümüşhaneliler vefakâr insanlardır. Yapılan hizmetleri inkâr etmezler. Beş yıllık dönemimizde Gümüşhane’nin çehresini değiştirdik. Gümüşhane’yi modern bir kent yaptık. İnşallah bu hizmetlerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız destek ve moralle kesintisiz olarak 31 Mart seçimlerinden sonra da devam edecektir.”

Kent konseyi ile çok güzel diyalog içinde çalıştıklarını belirten Başkan Çimen bu konuda da şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız  Sayın Erdoğan’ın mevzuatımıza koydurduğu kent konseylerini önemsiyoruz. Beş yıl boyunca kent konseyinden belediyemize gelen bütün teklif ve tavsiyeleri meclisimizin aylık oturumlarında öncelikli olarak görüştük. Kent konseyinin teklif ve tavsiyeleri bizim çalışmalarımıza hep ışık tutmuştur. Bu vesile ile başta kent konseyi başkanı Hasan Hocam olmak üzere kent konseyimizin yönetici ve üyelerine teşekkür ediyorum. Kent konseyimiz için daha güzel bir mekân hazırlamak gelecek dönemdeki projelerimizdendir. Gelecek dönemde de kent konseyimizle birlikte Gümüşhanemize güzel hizmetler yapacağız İnşallah.”

Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir de  Başkan Çimen ve arkadaşlarının ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, kent konseyi olarak Başkan Çimen ve ekibi ile çok güzel bir diyalog kurarak Gümüşhane’nin her çeşit sorununu paylaştıklarını belirterek, kent konseyinin gönderdiği görüş ve tekliflerin hiç aksatılmadan her ayın ilk günü meclis gündeminde görüşülmesi duyarlılığından dolayı Başkan Çimen’e tekrar teşekkür ettiğini belirterek, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde Başkan Çimen ve ekibine başarılar diledi.

Başkan Ercan Çimen’in kent konseyi ziyaretine AK Parti belediye meclis üyesi adayları ve AK Parti il başkanlığı yetkilileri de katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11