banner333

banner309

Emekli Maaşını Mehmetçiğe Bağışladı

Gümüşhane’de uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra emekli olan Sırrı Şeker, emekli maaşını Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Gümüşhane 30.01.2018, 12:00
Emekli Maaşını Mehmetçiğe Bağışladı
banner400

Gümüşhane’de uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra emekli olan Sırrı Şeker, Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret ederek, emekli maaşını Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde icra edilen ‘Zeytin Dalı’ harekâtına destek olmak için Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Şeker, ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu sevk ve idare eden komutan ve askerlere sevgi ve muhabbetle selam ederek “ Tüm kahraman Mehmetçikleri Allah’a emanet ederim. Allah yar ve yardımcıları olsun. Tüm Türkiye ve dünya Müslümanları sizlere duacı” dedi.

Valilik makamında Şeker’i kabul eden Vali Memiş bu duyarlı davranışından dolayı kendisini tebrik ederek “En zor şartlarla görev yapan Askerimiz, Polisimiz bizlerin gurur kaynağı. Vatandaşımız da sağ olsunlar son derece duyarlılar. Yurdumuzun her bölgesinden her gün bir destek haberi duyuyoruz. Bildiğiniz gibi geçen hafta ilimizdeki Pestil-Köme üreticileri ile 1071 kilogram Pestil-Köme gönderdik Afrin’deki güvenlik güçlerimize. Bugün de bir duyarlı vatandaşımız Sırrı Bey bir aylık emekli maaşını son kuruşuna kadar Mehmetçiğimize bağışladı. Bu tür destekler güvenlik güçlerimize moral, motivasyon kaynağı olur. Kendisine bu hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.   

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38