banner333

banner309

"Ekmeğini İsraf Etme" kampanyası başlatıldı

Ak Parti Gümüşhane Kadın Kolları Başkanlığı ekmek israfının önüne geçmek amacıyla “Ekmeğini İsraf Etme” kampanyası başlattı.

Gümüşhane 16.11.2016, 16:40 16.11.2016, 16:41
"Ekmeğini İsraf Etme" kampanyası başlatıldı
banner400

 AK KADINLARDAN EKMEK KAMPANYASI

Ak Parti Gümüşhane Kadın Kolları Başkanlığı ekmek israfının önüne geçmek amacıyla “Ekmeğini İsraf Etme” kampanyası başlattı.

Kampanya ile ilgili bayat ekmeklerden yapılan yemek tarifleri ve bazı bilgilendirme notlarının yazılı olduğu el ilanları dağıtan Ak Parti Gümüşhane Kadın Kolları üyesi kadınlar kurdukları stant ile vatandaşları bilgilendirmeye devam etti. Özellikle ev hanımlarının ilgisini çeken stant Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Avukat Celalettin Köse ve Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Fahri Yalçın gibi isimlerinde uğraması ile oldukça hareketli saatler geçirdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Kampanya Sorumlusu ve Ak Parti Gümüşhane Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Sonay Yılmaz “Ak Parti Kadın Kolları olarak bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk ve farkındalık projesine imza attık atmaya da devam edeceğiz. Bugün de ekmek israfının önüne geçebilmek amacıyla ‘Ekmeğini İsraf Etme’ kampanyasını başlattık. Ev hanımlarına bayat ekmeklerden yapılan yemek tarifleri, erkeklere ise bilgi notları şeklinde hazırladığımız el ilanlarından dağıttık. Bilgilendirme amaçlı bir stant kurarak vatandaşlarımıza ulaşmayı hedefledik. Bunların yanı sıra Gümüşhane Belediyesi tarafından şehrin bazı noktalarına bayat ekmek toplama kutuları koyulması konusunda çalışmalar yaptık. Toplanan bu bayat ekmekler hayvan barınağında yem olarak değerlendirilecek. Bütün bunlar sayesinde ekmek israfını azaltabilmeyi umuyoruz. Kampanyamız süresince desteklerini bizden esirgemeyen Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Avukat Celalettin Köse’ye, İl Kadın Kolları Başkanımız Şükriye Karabulut Orhan’a ve Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e teşekkürlerimizi sunuyor, bütün vatandaşlarımızı ekmek israfı konusunda daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59