banner333

banner309

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Gümüşhaneli Hemşerilerime Vefa Borçluyum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki oda ve borsa başkanlarının katılımıyla yapılan istişare toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilk geceden beri sizlerin emri ile meydanlara çıkarak demokrasi nöbetine başladıklarını ve son güne kadar da nöbetlere devam edeceklerini söyledi.

Gümüşhane 09.08.2016, 13:18 09.08.2016, 13:20
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Gümüşhaneli Hemşerilerime Vefa Borçluyum
banner400
Cumhurbaşkanı Erdoğan’la kısa bir görüşme yapan  Başkan Akçay, ‘’ Sevgili Cumhurbaşkanım , Milletin İradesi ile seçilmiş olan Cumhurbaşkanımıza yani sizlere ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Daima yanınızda olacak ve bizlere göstermiş olduğunuz yolda birlikte yürümek için her daim hazır bulunacağız. Ülkemiz ve demokrasimiz için millet iradesi için millet iradesinin gücü ile ülkesi için hayatı pahasına çalışmaktan korkmayan  ve her türlü fedakarlıktan çekinmeyen sizlere destek vermek için gerekirse  ülkemiz bu vatan hainlerinden temizlenene kadar her gece nöbet tutmaya hazırız. Tüm Gümüşhane iş dünyası ve Gümüşhaneliler  olarak bunları size açıkça belirtmek isterim’’ ifadelerini kullandı.


Görüşemeden duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ise 15 Temmuz gecesi hiç gözünü kırpmayarak vatanı ve millet iradesi için kendini  tankların önüne atarak darbecilere geçit vermeyen ve meydanlara dökülerek ilk andan itibaren milletin iradesi,ne ve demokrasimize sahip çıkan başta sizler olmak üzere  tüm Gümüşhaneli kardeşlerime canı gönülden vefa borçlu olduğunu belirtti.


Kahraman Gümüşhanelileri bu ülkenin asla unutmayacağını belirten Erdoğan,  siz değerli hemşerilerimin bu vakur duruşu karşısında hiçbir bölücü  gücün hain planlarında başarılı olamayacağını  vurguladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11