banner333

banner309

Çimen'den 2000 Türk Bayrağı !

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Bir milyon 300 bin kişinin katılımıyla İstanbulKazlıçeşme’de Pazar günü gerçekleştirilen ‘Milli İradeye Saygı Mitingi’nde yaptığı ‘Bayrak Çağrısı’na tam destek vererek, Gümüşhaneliler’e bayrak dağıttı.

Gümüşhane 18.06.2013, 20:33
Çimen'den 2000 Türk Bayrağı !
banner400

 Salı Pazarı’nda dün parti yetkilileri ile ‘Şanlı Hilalimiz’i vatandaşlara tek tek hediye ederek onlarla kucaklaşan Başkan Çimen, bayrak istismarı içerisindeki millet düşmanlarını sert bir dille uyararak, “Secde dışında hiçbir şeye alnını koymayan milletimiz, bayrağımızı çekinmeden öpüp alnına koymayı şeref addeder. Neden? Çünkü o ay yıldızlı bayrak, her şeyden evvel İslâm'ın bayrağıdır. O şanlı hilâl, Allah'ı; onun merkezindeki yıldız ise Hz. Peygamber'i (s.a.v.) temsil eder. Pek çok İslâm devletinin bayrağında bu simgelere rastlayışımız da bundandır. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü temsil eden bayrak, bizleri bayrak üzerinden bölüp dışlamak isteyenlere rağmen birlik ve bütünlüğün temsili olarak bin yıldır bize vatan olan bu coğrafyada Allah’ın izniyle kıyamete kadar dalgalanmaya devam edecektir. Bundan hiçbir kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın. Ben, aziz Gümüşhane Halkı’nın evlerini, işyerlerini kısacası tüm şehrimizi nazlı hilalimizle donatarak, millet düşmanlarına en anlamlı dersi vereceğinden eminim.” dedi.

Bayrağın, milletin bağımsızlık ülküsünün şanlı sancağı olduğunu hatırlatan Çimen,” AK Parti’ye ve onun şerefli liderine yönelik 20 gündür yürütülen uluslararası kirli komplo aslında milletimize karşı kurulmuş bir komplo olarak hatırlanacaktır. Bu alçakça tezgahın tüm ayrıntıları bugün artık milletimiz tarafından bütünüyle aşikar olmuştur. Bu milletin Anadolu coğrafyasındaki hakimiyet davasının semalarımızdaki sembolü aziz bayrağımız artık her anlamda milletimizin tam bağımsızlık ülküsünün sancağıdır. Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet hedefimizi ve azmimizi hiçbir karanlık güç asla ve asla akamete uğratamayacak, Büyük Türkiye Projemiz hiçbir kesintiye uğramadan kararlılıkla geleceğe taşınacaktır. Milletimiz üzerinde oynanmak istenen bu oyun, bizzat milletimiz tarafından bozguna uğratılmıştır. Bu oyunu önce millet ardından milletin hükümeti, milletin partisi olan AK Parti bozmuştur. “dedi.

Sosyalistlerle faşistlerin, sözde dindarlarla, din düşmanlarının yaşanan bu kirli oyunda aynı merkezden talimatla hareket ettiklerinin açığa çıktığını belirten Başkan Çimen, polisin kamu düzenini korumak adına ortaya koyduğu kararlılığın ise milletin huzurunun teminatı olduğunu dost düşman herkesin bir kez daha görmesine neden olduğunu söyledi.

‘Kibar ve nazik' Adnan Menderes'i Diktatör' diyerek asanların şimdi de ‘Gezi kıyafeti giymiş ayaklanma provasında Derin ABD ve İsrail'le aynı safta yer tutan Aydınlıkçılardan Sözde dindarlara kadar aynı terane ile hep bir ağızdan koro halinde’ Diktatör Erdoğan’ diye bağırmasının tesadüf olmadığını ifade eden Çimen, Eylemcilerin İstanbul'daki Başbakanlık ofisini basma girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasından dolayı karalar bağlamış olan CNN International’in Kazlıçeşme mitingini 'hükümet karşıtı bir miting'miş gibi göstermesinin ise birilerinin içinde bulundukları derin gafletten uyanmaları için son fırsat olduğu uyarısında bulundu.

Başkan Çimen,” Söz konusu tezgahı sürdürmek isteyenlerle Faiz lobisinin kuklası olanlar ne kadar emek taraftarıysa işte bunlar da o kadar emek taraftarıdır. Neyse ki maske artık düştü. Kimin ne olduğunu artık milletçe gördük. Dün asla bir araya gelemeyenlerin, yarın asla bir araya gelemeyeceklerin, aynı mahfilden emir alarak nasıl bir araya geldiklerini hem Türkiye hem dünya görmüştür. Ulusalcılarla bölücülerin kardeşliğini, faşistlerle sosyalistlerin muhabbetlerini, sözüm ona dindarlarla din düşmanlarının ittifakını, bunların nasıl aynı yerden talimat alıp, aynı hedefe saldırdıklarını artık herkes görmüş anlamıştır. Maskeleri düşmüş, millete derin bir ihanet içinde tuzak kurdukları görülmüştür. Onlar ne yaparsa yapsın, biz özgürlüğü kazanmanın bedeli ne olursa olsun, bu bedeli ödeyerek özgürlük mücadelesini,’ Tam Bağımsız Türkiye Davası’nı Cenab-ı Hakk’ın yardımıyla kazanacağız. İçerideki hainler, dışarıdaki işbirlikçiler, eğer Türkiye'nin gerçek fotoğrafını görmek, gerçek hissiyatını anlamak istiyorlarsa buyursunlar şimdi bu hafta Kayseri'ye Erzurum'a, Samsun'a baksınlar. Israrla sürdürmeye çalıştıkları komplonun, fitnenin, milletimiz tarafından nasıl boşa çıkartılıp, maskelerinin düşürüldüğünü bu mitinglerde de görsünler. Tüm bu olup bitenlerin ardından şimdi maskeleri düşenler, kirli mahfillerin hizmetkârı olanlar, çıkıp bu milletten özür dileyecekleri yerde aynı aymazlık ve pişkinlikle laf yetiştirmek, işin aslını karartmak için panik içinde yoğun bir uğraşın içinde olabiliyor, hala ‘Orantısız Güç’ martavalı ile zihinleri bulandırabileceklerini düşünebiliyorlar. Ne diyelim kendi düşen ağlamaz. Bizden nasihat alamayacak kadar gözleri kararanları bizde buradan milletimize havale ediyoruz. Meseleyi bir polemik konusu haline getirip bu şekilde nemalanmak isteyenlerle geçirecek vaktimiz yok. CHP ve Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanlarına daha önce söyledik, herhalde anlamadılar, buradan tekrar ediyoruz; Tarihe geçmek istiyorlarsa o meşhur filimdeki maskeyi de takarak, ‘Tencere Tava, Hep Aynı Hava’ eylemlerinin Gümüşhane’deki izdüşümleri olarak ‘Devrimci Eylem’e (!) çıksınlar. Küresel çeteler ‘Devrim’ bekliyor… vakit geçirmesinler” dedi.

Başkan Çimen, sipariş verdikleri 2 Bin adet bayrağın şehir genelinde düzenli bir şekilde dağıtımının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09