banner333

banner309

‘Cemil Ustam’ açıldı

Gümüşhane’de uzun yıllardan beri esnaflık yapan Cemil Ayaz’a ait olan ‘Cemil Ustam’ adlı lokanta düzenlenen törenle dualar eşliğinde açıldı.

Gümüşhane 13.11.2018, 09:00
‘Cemil Ustam’ açıldı
banner400

Gümüşhane’de uzun yıllardan beri esnaflık yapan Cemil Ayaz’a ait olan ‘Cemil Ustam’ adlı lokanta düzenlenen törenle dualar eşliğinde açıldı.

Atatürk Caddesinde Vakıfbank yanında hizmet verecek olan tesisin açılış programına Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara, Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, siyasi partilerin temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen şehrin en güzel caddelerinden birisi olan Atatürk Caddesinde güzel bir işyeri açtıklarını belirterek, “Biz seviniyoruz. Yaklaşık 30 yıldır Cemil Ayaz’ın yemeğini yiyoruz. Ticaretin 10’da 9’u cesarettir. Hizmette rekabet çok önemli. Bu işyerinin şehrimize hayırlar getirmesini, sahiplerine de bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ise bugünlerde ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkışıklığa karşın Gümüşhanelilerin ekonomiye de meydan okuyarak yeni işletmeler, yeni işyerleri açmaya devam ettiğini belirterek, “Bu yürekli insanlar memlekette ancak Gümüşhane’den çıkar. Cemil Ayaz’ı bu noktada kutluyorum. Daralan ekonomide bu yürekliliği, bu cesareti göstermiş ve büyük bir yatırım yaptı. Bundan sonra Cemil Ayaz görevini yaptı. Şimdi görev Gümüşhane’de yaşayanlara düşüyor. Bundan sonra bu işletme Cemil Ayaz’ın değil hepimizin işletmesi” diye konuştu.

Beklenti ve önerilerinin kalitede ve hizmette rekabet edebilmek olduğunu vurgulayan Akçay, “Bu konularda farkındalık oluşturmak işletmemize düşüyor. Her sektörde olduğu gibi gıda sektöründe de rekabet bütün hızıyla devam ediyor. Rekabeti fırsata çevirmemiz lazım. Daha iyi ve kaliteli hizmet vererek ve fiyatta da rekabet ederek bir adım önüne geçmenin hesabını yapacağız. Bir işletmede en önemli şeyin müşteri olduğunu da unutmayacağız. Cemil bey yıllardır bu sektörde kendini ispatlamış bir işveren olarak bunu en iyi bilen esnaflarımızdandır” şeklinde konuştu.

İl Müftüsü Osman Ayas tarafından yaptırılan duanın ardından kurdelenin kesilmesiyle tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39