banner333

banner309

Bunlar İktidar'ın Ne Olduğunu Bilmiyorlar

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan ÇİMEN’den çevre yolu projesi ile ilgili Chp Gümüşhane İl Başkanı A. Sait ÖZDAMAR tarafından yapılan eleştirilere yanıt geldi.

Gümüşhane 24.09.2013, 18:33
Bunlar İktidar'ın Ne Olduğunu Bilmiyorlar
banner400

 Ak Parti İktidarı olarak, her konuda olduğu gibi Çevre Yolu konusunda da halkın refahı ve mutluluğu için çalıştıklarını vurgulayan ÇİMEN; eleştiriye her zaman açık olduklarını ancak bir değerlendirme yapılıyorsa bunun da sırf eleştiri yapmış olmak için değil, akla ve mantığa uygun olacak şekilde yapılması gerektiğini dile getirdi.

      Başkan ÇİMEN yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Ana muhalefet partisinin Gümüşhane İl başkanı, muhalefet partisi lideri olma psikolojisiyle eleştirilerde bulunuyor. Fakat görüne o ki iktidarın ne demek olduğunu bilmiyor. Biz, AK Parti iktidarı olarak, hiçbir zaman sorunları öteleyen, görmezden gelen, işine geldiğinde çözüm üretiyormuş gibi davranan bir siyasi parti olmadık. Halkımızın her türlü sorununda canla başla çözüm üretmeye çalıştık. İktidarımızın ilk yıllarında duble yol projelerimizi eleştiren, hazmedemeyen zihniyetler anlıyorum ki, şehrimizde de hala var olmaya devam ediyor.

ŞEHRİMİZİN YOL KONUSUNDA NEFES ALMAYA İHTİYACI VAR.

    Dağların arasına sıkışmış kalmış, adeta nefes almakta zorlanan bu şehre nefes aldıracak olan çevre yolu projesi, Gümüşhane için hayati bir öneme sahiptir. Çünkü, yol demek medeniyet demektir. Yol demek ulaşılabilir olmak, gelişmeye açık olmak demektir. Bizler bu bağlamda her zaman şehrimizin ve ülkemizin gelişmesini sağlamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”

İSTİŞAREYE HER ZAMAN ÖNEM VERDİK.

    Çevre yolu projesini sahiplenmeleri ile ilgili eleştirilere de yanıt veren ÇİMEN; “AK Parti olarak yaklaşık 11 yıllık iktidarımızda Gümüşhane’mize çok önemli yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Ancak şimdiye kadar hükümetimizin yaptığı yatırımları görmezden gelen veya kendi yatırımlarıymış gibi sunma gayretine giren zihniyetler, kendi yaptığımız yaptırımlara sahip çıktığımızı görünce adeta çılgına dönmektedirler. Tüm bu duble yollar bizim hükümetimizin yatırımlarıdır. Şu da bir gerçek ki, iktidarları döneminde yatırım yapamayanların, kendi yaptığımız yatırımlara sahip çıkmamızı anlamalarını da beklemiyoruz.” dedi.

DEVLETİN KURUMLARIYLA HER ZAMAN UYUMLU ÇALIŞMAYA ÖZEN GÖSTERDİK VE GÖSTERMEYE DEVAM EDİYORUZ

   ‘Halkımız için her zaman en iyisini yapmaya gayret ediyoruz’ diyerek sözlerini sürdüren Başkan Ercan ÇİMEN, “Herhangi bir proje gerçekleştirilirken bir çok fizibilite çalışması yapılır ve yapılması da gerekir. Bu çalışmaların amacı, en iyiyi, en mükemmeli olanı tespit ederek halkımız için en yüksek faydayı ortaya çıkaracak sonuçlara ulaşmaktır. Yoksa birileri gibi hiçbir bilimsel ve fiziksel kriteri dikkate almadan kendi öngörülerimize göre devleti ve devletin projelerini yönetecek halimiz yok. AK Parti olarak başarımızın sırrı, her zaman istişare ederek ve fizibilite çalışmaları yaparak projeler gerçekleştirmektir.” dedi.

Ak Parti olarak her zaman çatışmadan, kavgadan uzak durduklarını belirten ÇİMEN, her zaman uzlaşı arayarak devletin tüm kurumlarıyla uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

ÖZDAMAR’A “GECEKONDUDA YAŞAYANLARIN SORUNLARINA ODAKLAN”

     Chp İl Başkanı Atilla Sait ÖZDAMAR’a bir davette bulunan ÇİMEN sözlerini şöyle tamamladı “Umarız ki, değerli il başkanı şehrimiz için yaptığımız projeleri eleştirdiği kadar, halkımızı gecekondularda yıllardır tapusuz bir şekilde oturmaya mecbur eden zihniyetin şehrimize verdiği zararları da görür ve eleştirir. Bugün çevre yolu konusunda halkımıza en fazla sıkıntı veren durum gecekondulaşma ve çarpık kentleşmedir. Bizler inşallah; ülkemizi yöneten iktidar partisi olan AK Parti'nin Gümüşhane'deki temsilcileri olarak, örneklerinde mevcut olduğu gibi bu konularda da halkımız için en iyi çözümü üreteceğiz.”

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11