banner333

banner309

Belediyeden Koruma Altındaki Çocuklara İftar..

Eski adıyla yetiştirme yurdu öğrencileri, yeni adı ile İl Soysal hizmetler ve Politikalar müdüelüğüne bağlı olarak ÜMİT evlerinde Koruma altında kalan çocuklara Belediye tarafından 10.06.2017 günü alyemez Konağında iftar yemeği verildi.

Gümüşhane 11.06.2017, 17:21
Belediyeden  Koruma Altındaki Çocuklara İftar..
banner400

Eski adıyla yetiştirme yurdu öğrencileri, yeni adı ile İl Soysal hizmetler ve Politikalar müdüelüğüne bağlı olarak ÜMİT evlerinde Koruma altında kalan çocuklara Belediye tarafından 10.06.2017 günü alyemez Konağında iftar yemeği verildi.

Birkaç yıldır uygulanan ve eş zamanlı olarak Ramazan ayının 15 inde Türkiye genelinde gerçekleştirilen toplu iftar ,katılanları son derece mutlu ediyor.

Gazetemiz yönetmeni Yusuf Sadık ında katıldığı iftar programına Anne olarak bilinen Ümit evleri sahipleri ile birlikte gelen yaklaşık 65 öğrenci iftar keyfini yaşamanın yanı sıra buluştukları arkadaşları ile de hasret giderdiler ve her masaya davetli olarak katılan diğer büyüklerlede tanışma fırsatı buldular. Belediye Başkanı ,Ercan Çimen yaptığı jkonuşmadaBizlere amnet edilen si değerli çocuklar bundan sonra bizim evladımızsınız. Sizlere sunduğumuz her hizmet fırsatını bize bahşeden yüce Rabbıma bu mubarek günde hamt olsun şeklinde sürdürdüğü konuşmasının sonunda hoş geldiniz diyerek iftarınız hayırlı bahtınız açık olsun temennisinde bulundu .

Yemek masalarından birine konuk olan Gazetemiz Yönetmeni ,Yusuf Sadık ın sorularını cevaplayan ümit evi sahiblerinden Zeynep Eren , “Çocuklar aile ortamı içesisinde bizlerin sevgisine mazhar oldukca yalnız kalmışlıklarını yada gurbette olduklarını asla hatırlarına bile getirmiyorlar.. Bizlerde onlara annelerini, babalarını aratmıyacak hizmetler vermeye çalışıyoruz. Bu uygulama Yurt uygulamasına göre son derece başarılı bir o kadarda güven verici oluyor.. Bizleri yalnız bırakmıyan başta belediye başkanımız Ercan Çimen olmak üzere Valimiz ve Kurum müdürümüze müteşekkiriz” değerlendirmesinde bulundu..

İftar programına Belediye Başkanı Ercan Çimen, yardımcısı Yusuf Erdem, Ak parti Merkez ilçe başkanı Fahri Yalçın. müdürlerden Battal Bayar, İl Müftüsü Sosyal hizmetler müdür ve özel kalem müdürü ve kurum çalışanları katıldı.( Vali bey Kelkit belediyesi ve kaymakamlığı iftar programına katıldığı için katılamadı)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39