banner333

banner309

Belediye Otobüslerinde Gümüşkart 29 Dönemi !

Gümüşhane Belediyesi İşletme Müdürlüğü Ulaştırma Amirliği tarafından uygulamaya konulan toplu taşımada elektronik bilet uygulamasıyla, Eylül ayı itibariyle kağıt bilet devri sona erdi.

Gümüşhane 05.09.2013, 00:15
Belediye Otobüslerinde Gümüşkart 29 Dönemi !
banner400

Belediye İşletme Müdürü Çetin Rıza Tanış yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Eylül ayı itibariyle tamamen akıllı kart (Gümüşkart 29) sistemine geçilmiştir.Kağıt bilet devri artık sona ermiştir. Teknolojin ilerlemesiyle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için kullanımı kolay olan bu akıllı kartları hizmete sunduk. Elektronik bilet uygulaması  sistemini kurduktan sonra vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık ve çok memnun olduklarını bizlere ifade ediyorlar. Bu kartlara alabilmek için Gümüşhane Belediyesi İşletme Müdürlüğü Ulaştırma Amirliğine müracaat etmeleri gerekmektedir."

Akıllı kart müracaatlarıyla ilgili bilgi veren İşletme Müdürlüğü Ulaştırma Amiri Kemal Emiroğlu ise: "Otobüs Akıllı kart (Gümüşkart 29)  müracaatları yaparken vatandaşlarımızın yanlarında kimlik kartı ve bir fotoğraf bulunması gerektiğini dile getirerek, "Özellikle öğrencilerin indirimden yararlanması için mutlaka öğrenci kimliği ve bir fotoğraf ile birlikte müracaat etmesi gerekir. Bu indirimlerden ayrıca Şehit-Gazi yakınları ve Engelliler de yararlanmaktadır. Kartlarımız bir yıl geçerli olup yıl sonunda indirim durumu aynen belgelenebiliyorsa kabul formu ile başvurup kartını tekrar bir yıl daha kullanabilir. Kartın kaybolması durumunda kart sahibinin beyanıyla kaybolan kart bloke edilmektedir. Şahsa ait olan akıllı kartlarımızın başkaları tarafından kullanımının tespiti halinde kartlara el konulacaktır. Akıllı kartlardan almak isteyen vatandaşlarımızın mutlaka yanlarında kimlik ve bir fotoğraf bulundurmayı unutmasınlar."dedi

Akıllı kart (Gümüşkart 29) lara; Özlem Büfe, Güven Kırtasiye, Akademi kırtasiye ve Bağlarbaşı Mahallesinde Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesisleri gibi merkezlerde dolum yapılmaktadır.

 

 

 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Erdoğan KAYA 11 yıl önce
haber ayrıntısını okudum birşeyler eksik mi? sorma zorunluluğu doğdu. istanbul dan hareket ederek Merkez otogar da araçdan insem kayıt yaptırmak için üniversiteye kayıt yaptırmak için belediye otobüsüne binemeyecekmiyim. önce formalitelerden sonra bu kartımı alacağım.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11