banner333

banner309

Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları başladı

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantıları başladı.

Gümüşhane 04.05.2015, 23:00 04.05.2015, 23:28
Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları başladı
banner400
Meclis Toplantı Salonunda Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yasin Bal’dan boşalan Meclis Üyeliğine getirilen AK Parti Belediye Meclis Üyesi Arzu Varan katıldı. 

Başkan Çimen, Varan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Bugün ilk kez aramıza katılan Sayın Arzu Varan’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Yasin Bal’dan boşalan Belediye Meclis Üyeliğine Sayın Varan geldi. Tabi biz Belediye Başkanı olduğumuz günden bu güne kadar Belediyemizi kanunlar çerçevesinde yöneteceğimizi, yaptığımız tüm işleri hukuk içerisinde yapacağımızı beyan etmiştik. Yasin Bal kardeşimizin bir özel durumundan dolayı görevden alınıp alınmayacağını Valiliğimize bildirdik. Valilikte Danıştay’a yazı yazdı. Danıştay Sayın Bal’ın Meclis üyeliğine son verilmesini istedi. Bunun üzerine göreve Sayın Varan geldi. Ben kendisine tekrar hayırlı olsun diliyorum” dedi. 

Toplantıda daha sonra Belediye’nin 2014 yılı kesin hesabının görüşülmesi hakkındaki gündem maddesi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 

Memur kadro ve derecelerinin belirlenmesi, Belediyeye ait bazı parsellere ipotek koyulması ve özel bankalardan alınacak olan krediye karşılık verilen teminatın kamu hizmetlerinde kullanılmayacağına dair taahhüt verilmesi konuları oy birliği ile kabul edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38