banner333

banner309

Belediye Ekipleri Harşit Çayında Temizlik Çalışması Başlattı

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte Harşit Çayında ve çevresinde artan çöp kirliliği nedeniyle temizlik çalışması başlattı.

Gümüşhane 18.07.2014, 10:02 18.07.2014, 10:08
Belediye Ekipleri Harşit Çayında Temizlik Çalışması Başlattı
banner400
     Bağlarbaşı mahallesi ve Yeni şehir stadyumu arasında kalan bölgede başlatılan temizlik çalışmalarında,  akarsu yatağı ve çevresinde oluşan çöp ve katı atıklar toplanıyor.

    Vatandaşların dere yatağına ve çevresine çöp atmamaları gerektiğini ve bu konuda daha duyarlı davranmasını isteyen Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk, Harşit Çayı dere yatağı temizliği ile ilgili şunları söyledi: " Kış mevsimi boyunca yüksek debiyle ve hızlı bir şekilde akan Harşit çayına bırakılan çöpler bölgeden uzaklaşırken, havaların ısınmasıyla azalan sulara atılan çöpler dere yataklarında kalarak hiç hoş olmayan görüntüler meydana getirerek, hem dere yatağını hem de çevreyi kirletmektedir. Ekiplerimiz ilk etapta Fuadiye Caddesi ve Balyemez Konağı arası dere yatağı bölgesinde temizlik çalışması başlattı. Burada ekiplerimiz dere yatağında ve çevresinde oluşan çöp ve katı atıkları torbalar yardımıyla toplayarak, temizlemektedir. Dere yatağının temizlenmesinden daha önemlisi vatandaşımızın duyarlı davranıp dere yatağını ve çevreyi kirletmemeleridir. Böylece Harşit çayının kirlenmesinin önüne geçilebilir.  Gümüşhane'de gelinen noktada Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak çok yol kat ettik. Bu başarıda şeflerimizin ve işcilerimizin büyük bir emeği var. Şef ve işcilerimiz  koordineli bir şekilde çalışarak, şehrimizi güzelleştirmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Kendilerine Temizlik İşleri Müdürü olarak teşekkür ediyorum. Halkımız, Müdürlüğümüzün çalışmalarını beğendiklerini zaman zaman bizlere ifade etmektedir. Bu da bizleri çok memnun etmektedir. İnşallah Temizlik işleri Müdürlüğü olarak, Şeflerimiz ve işcilerimiz ile birlikte el ele verip, şehrimizi yaşanılabilir modern bir  hale getireceğiz. Cadde, mahalle ve sokaklardaki rutin çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir."

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09