banner333

banner309

Başkan Çimen, Oltanbey Mahallesinde incelemelerde bulundu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, mahalle gezilerine devam ediyor.

Gümüşhane 20.08.2015, 17:02 20.08.2015, 17:07
Başkan Çimen, Oltanbey Mahallesinde incelemelerde bulundu
banner400
Başkan Çimen, beraberinde Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk, Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk, Zabıta Müdürü Halit Şişman ve İşletme Müdürü Vedat Taşdemir ile birlikte Oltanbey Mahallesinde incelemelerde bulunarak, mahalle sakinlerinin istek ve sorunlarını yerinde takip etti. 
Söz konusu mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü ve bu nedenle çeşitli sorunların yaşanabildiğine dikkat çeken Başkan Çimen, "Mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Burada büyük bir inşaat sahası var. Bu nedenle ister istemez bazı sorunlar ortaya çıkabiliyor. Zaman zaman her mahallemizde yaptığımız incelemeler sırasında vatandaşlarımızın istek ve sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için çok önemli. Onların sorun ve taleplerine olumlu karşılık vermek için anında çözüm üretiyoruz" dedi.
Başkan Çimen, sürekli olarak mahallelerde incelemelerde bulunduklarını ifade ederek, "Mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında tespit ettiğimiz eksiklikleri kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Zaman zaman mahalle sakinlerimizin istekleri üzerine de mahallelerimizde incelemelerde bulunuyoruz ve onları isteklerini yerinde görüyoruz. Tüm mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmalar sonucu mahallelerimiz daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak" diye konuştu. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11