banner333

banner309

Başkan Çimen MHP'ye teşekkür etti!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki duruşları için MHP Gümüşhane İl Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane 09.12.2016, 20:06 09.12.2016, 20:10
Başkan Çimen MHP'ye teşekkür etti!
banner400

Başkan Çimen'den MHP'ye teşekkür ziyareti


Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki duruşları için MHP Gümüşhane İl Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.
MHP İl Başkanı Nadim Aydın, Merkez İlçe Başkanı Bilal Özdener ve MHP Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Çimen, burada yaptığı konuşmada, "15 Temmuz'da başta genel başkanınız sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, sizlere ve partinize üye olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Çimen, 15 Temmuz'da ülkenin hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldığını belirterek, "Hain FETÖ'cüler tarafından sadece ülkemizin yönetimine değil, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, onuruna, şerefine yönelik darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz akşamı, haince bir saldırıya kalkıştılar. Belki de düşmanlar bile bunlar gibi savunmasız insanların üzerine bombalar yağdırıp, tanklarla, tüfeklerle ateş etmezdi. Ancak hesap edemedikleri bir şey vardı. O da halkımızdı. Vatandaşlarımız, ellerinde ay yıldızlı bayrağı, gönlünde vatan sevgisiyle hainlere karşı koydu. MHP teşkilatına, Genel Başkanınız Devlet Bahçeli'ye ülkesini, milletini, bayrağını seven duruşu için teşekkür ederim" diye konuştu.
MHP İl Başkanı Aydın da, ziyaret için Başkan Çimen'e teşekkür ederek, "15 Temmuz akşamı eğer o darbe püskürtülmeseydi bu gün bu ortamı bulamazdık. MHP olarak o akşam darbe oluyor, hükümet düşer diye ellerimizi ovuşturmadık. Genel Başkanımızın o gece çıkıp açıklama yapması bizlere derin bir nefes aldırmıştır. Bayrak bizim bayrağımız, ülke bizim ülkemiz, devlet bizim devletimizdir. PKK neyse FETÖ de aynıdır. Mesele vatansa gerisi teferruattır. Ayrıca şehrimize yapılacak olan güzel hizmetlere her zaman destek veririz. Önemli olan memleketimize hizmet etmektir. Kim memleketimize hizmet ederse biz onun arkasında oluruz" dedi.
Başkan Çimen daha sonra Aydın'a 15 Temmuz anısına tablo hediye etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09