banner333

banner309

Başkan Canlı, Yıldız Bakır Madencilik Şirketini Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın yoğun ziyaret programları devam ediyor.

Gümüşhane 17.01.2014, 10:42 17.01.2014, 10:44
Başkan Canlı, Yıldız Bakır Madencilik Şirketini Ziyaret Etti
banner400

                   16 Ocak 2014 Perşembe günü sabah saatlerinde Gümüşhane Üniversitesi Gümüşhane Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Başkan Canlı, bu ziyaretin akabinde merkez Karamustafa köyündeki maden işletmesini ziyaret etti.

            Beraberinde 30 Mart yerel seçimlerinde MHP Gümüşhane Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi adayı Mustafa Adil Gürses ile merkez Karamustafa Köyünde faaliyet gösteren Yıldız Bakır Madencilik Ticaret Anonim Şirketini ziyaret eden Başkan Canlı’yı, Yıldız Bakır Madencilik Şirketi İşletme Müdürü Murat Can karşıladı.

            İşletme Müdürü Murat Can’dan maden çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Canlı,  daha sonra yetkililerle beraber maden sahasını gezdi.

            Başkan Canlı, maden gezisi sonrasında şu değerlendirmeyi yaptı: “Son senelerde Gümüşhanemizde madencilik faaliyetlerinin artması ve Türkiye’nin ciddi maden firmalarının ilimize yatırım yapması bizleri mutlu etmektedir. Gelinen noktada görünen odur ki, Gümüşhane maden sahaları Türk madenciliğinin geleceği olacaktır. Yeraltında bulunan değerli madenlerimizin ülke ekonomisine kazandırılması ve milli gelirimize katkı sağlaması çok önemlidir. Madencilik sektörü yöremizde bugün için istihdam sağlayan lokomotif sektördür. Temenni ederiz ki, maden firmalarımız hem çok kazansın, hem de çok istihdam yapsın. Gümüşhane’deki güzel çalışmalarından ve istihdama ve ekonomiye olan katkılarından dolayı Yıldız Bakır Madencilik Şirketi yetkililerini kutluyor ve başarılar diliyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44