banner333

banner309

Bahçeşehir Koleji Gümüşhane'de açılıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, Gümüşhane’de faaliyet göstermek için çalışmalarına başladı.

Gümüşhane 27.07.2017, 16:28
Bahçeşehir Koleji Gümüşhane'de açılıyor.
banner400

Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, Gümüşhane’de faaliyet göstermek için çalışmalarına başladı.

Tekke köyünde kapanan Yatılı Bölge Okulunda Gümüşhane Sağlık ve Eğitim Vakfı (GÜSEV) tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayan Turkuaz Kolejiyle devir sürecini başlatan Bahçeşehir Koleji’nin yeni eğitim öğretim yılında faaliyetlerine başlaması bekleniyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Vali Okay Memiş, Türkiye’de eğitim konusunda çok iyi durumda olan bir kurumu Gümüşhane’ye kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Turkuaz Koleji’ne bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalar için teşekkür eden Vali Memiş, Bahçeşehir koleji yetkililerinin okulu gördüğünü ve çok beğendiğini belirterek, bölgedeki diğer okulların yanında Gümüşhane’de de Bahçeşehir Kolejinin açılacak olmasının Gümüşhane’ye çok önemli bir değer katacağını kaydetti.

Kolejin yanındaki 2 yurt binasının da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gümüşhane Belediye Başkanlığına tahsis edildiğini belirten Belediye Başkanı Ercan Çimen de üniversite yurdu olarak açılacak binalar için okullar açıldığında 2 otobüsün sürekli oraya servis yapacağını söyledi.

Bahçeşehir koleji hakkında:


1994 yılında, Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde eğitime başlayan Bahçeşehir Okulları, yarım asra yakındır eğitim alanında faaliyet gösteren, eğitimden kazandığını eğitime yatıran büyük bir eğitim kurumu olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin parçasıdır. Bahçeşehir Okullarının geçmişi, 47 yılı aşkındır üniversiteye hazırlıkta ilklere imza atmış köklü bir eğitim kurumu olan Uğur Dershanelerine dayanır. İlk derslerini 26 Kasım 1968’te Laleli şubesinde vermeye başlayan Uğur Dershaneleri, Türkiye’nin her köşesine eğitim hizmeti götürerek yüzbinlerce öğrencinin sınavlara hazırlanmasını sağladı.Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her köşesine ulaştırmak misyonuyla hareket eden Bahçeşehir Okulları kurulduğu 1994 yılından itibaren Türkiye’ye öncülük eden eğitim modelleri uygulamaya başladı. Elde edilen başarılar sonrasında İstanbul’da ve Türkiye genelinde şubeler açmaya başlandı. Bahçeşehir Okulları Türkiye çapında büyümeye ve kaliteli eğitimi ülkemizin her köşesine taşımaya devam ederken Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının parçası olarak 1998’te Bahçeşehir Üniversitesi kurulmuştur. Bugün Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Bahçeşehir Üniversitesi’nin ardından bir Türk yatırımcının yurtdışında kurduğu ilk üniversite olan BAU International University Washington D.C., Alman kanunlarına göre kurulmuş ilk Türk-Alman üniversitesi olan BAU International Berlin ve BAU International University Batum’un faaliyete geçmesiyle Bahçeşehir ailesi giderek büyümüş, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09