banner333

banner309

Aldatıp Kandırma AKP'de Hala Devam Ediyor

MHP Gümüşhane İl Başkanlığı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gümüşhane Mitingindeki açıklamalrının bir kandırma olduğunu belirten mesaj yayınladı.

Gümüşhane 01.05.2015, 01:09 01.05.2015, 01:13
Aldatıp Kandırma AKP'de Hala Devam Ediyor
banner400

Sayın Davutoğlu’nun Gümüşhane’deki mitingi, bize ustası sayın Erdoğan’ın ilk konuşmasını hatırlattı. Kandırma, asgari ücretlilerin geçimini, çay ve simit üzerinden hesap yaparak o günün iktidarına zalim diyerek başlamıştı. Şimdi ise, nereden nereye 14 yıl sonra asgari ücreti yine aynı noktada. Sayın Davutoğlu, Gümüşhane bir vadinin içerisinde sanayisi ,tarımı olmayan sadece devletin memuru ve madenlerin çalıştırdığı işçi ve onların istidam etiği bir şehirdir. Son dönem size her ne kadar %60 varan oy verdiyse, siz bu şehrin insanını aptal sanmayınız, bizim insanımız çok zekidir yapılanları asla unutmaz. Sayın Davutoğlu, Gümüşhane’ye hızlı tren, havaalanı getireceğini söyledi. Birde Gümüşhane’yi Trabzon’a bağlayacağını söyledi. Ne büyük vaatler yemede yanında yat. GÜMÜŞHANE’nin Köse ilçesinde ANAP döneminde sayın Oltan Sungurlu beyin yaptırdığı bir ufak havaalanı var, sağ olsun. Yapıldığından bu yana devletin veya özel inişler dışında yolcu uçağı indiği, kalktığı yoktur. Trene gelince, Bayburt’taki vaadinizde tren yolunun bu ilden geçeceğini söylediniz, şayet size iktidarı verirseler. Bu güzergahın, Tirebolu’dan yukarı Kürtün, Gümüşhane , Kelkit ve Köseden geçerek Bayburt istikametine mi gidecek, yoksa, Erzincan’dan Kelkit’e uğrayıp Demirözü üzerinden mi Bayburt’ta gidecek. Neden açık bir şekilde insanımıza konuşmazsınız.

Gümüşhane’yi Trabzon’a bağlayacağız diyorsunuz, burada ki kasıt nedir. TRABZON’u eyalet yapıp GÜMÜŞHANE’yi kazamı yapacaksınız. Zaten şu anda Gümüşhane, sanki Trabzon’un bir kazası durumunda, çünkü GÜMÜŞHANE alamadığı hizmet ve malını TRABZON’dan almaktadır. Oysa Gümüşhane’de yaşamanın bir bedeli var, burada yaşayan insanımız akla gelen her tür çileyi çekerken bu yoksul şehre iş istihdamı, vergi indirimi ve teşvikler sunmanız yerine, adeta devletin çıkardığı ilk kanunlarının uygulandığı il haline getirdiniz ve çalışan madenleri kapattınız. GÜMÜŞHANE’yi ulaşım bakımından TRABZON’a bağlayacağınızı kast ediyorsanız, kaç yıldır iktidardasınız yollarla tünellerle övünürsünüz, tünel yapmanın yol yapmaktan daha kolay olduğunu hep söylersiniz, o zaman bu Zigana dağı tünelinin ihalesinin hala yapılmadığını söylüyorlar, yapılmadıysa sebebi nedir. Bizler medyadan ve fısıltılardan duyduklarımıza göre bir havuz varmış, bu havuz payı üzerine anlaşma sağlanamıyormuş, sayın Başbakan konuşmalarına açıklık getirse, bizde neler söylediğini anlarız. Ancak sayın Başbaka yaptığı mitingde GÜMÜŞHANE halkının kalbini yaralamıştır. Çünkü bu ile bir çok Başbakan ve Cumhurbaşkanı geldi, hele hele ihtilalcı  KENAN EVREN Paşa bile geldi. Ancak, binlerce güvenlik görevlisiyle Gümüşhaneliyi çarşısına pazarına sokmadığı olmamıştır. Birde miting alanında bulunan bir pankart çok dikkatimizi çekmiştir. Ne diyordu pankartta AKP İl Başkanı “Ümmetin Umudu Şehrimize Hoş geldin”. Sizler Türk Milletinin umudu olamadınız da, 2,5 milyar Müslüman’ın mı umudu oldunuz, güldürmeyin insanları. Bu il mütevazi ve mütedeyyin insanların yaşadığı bir şehirdir. Bu il hiç olay olmayan bir ildir ama yine siz söyleyiniz nereden nereye.

                                                                                                             MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

                                                                                                              GÜMÜŞHANE İL BAŞKANLIĞI

                                                                                                                             BASIN BÜROSU

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46