banner333

banner309

Ak Parti’de Seçim Koordinasyon Merkezi Kuruldu

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığı 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için Seçim Koordinasyon Merkezini kurdu.

Gümüşhane 23.05.2018, 09:42 12.06.2018, 09:07
Ak Parti’de Seçim Koordinasyon Merkezi Kuruldu
banner400

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığı 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için Seçim Koordinasyon Merkezini kurdu.

24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için adayların açıklanması ile seçim çalışmaları hazırlıklarına başlayan Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığı seçim çalışmalarını yürütmek ve koordine etmek için Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) kurdu. SKM Başkanı; Ak Parti Gümüşhane İl Yürütme Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı Mihdat Uçan oldu. AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Köse’nin açıklaması şu şekilde; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini açıkladığı günden itibaren ilk günkü aşkla ve heyecanla çalışmalarımıza başladık. Ak Parti Türkiye’nin en kurumsal partisidir ve Ak Parti teşkilatları daima seçime hazırdır. Bizlerde kısa süre içinde seçimlerle ilgili sandık görevlilerimiz, teşkilat çalışmalarımız ve seçim görevlilerimizi tamamladık. Adaylık sürecimizin tamamlanması ve mevcut milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’ın yeniden aday gösterilmesi ile seçim çalışmalarımızı yürütecek ve koordine edecek olan Seçim Koordinasyon Merkezimizi kurduk. Bundan sonraki süreci Genel Merkezimizin belirlediği takvim doğrultusunda Seçim Koordinasyon Merkezimiz yürütecek. Allah’ın izniyle 24 Mayıs Perşembe günü Ankara’da yapılacak olan aday tanıtım programımızın ardından 25 Mayıs Cuma günü Cuma namazı ile birlikte Gümüşhane’de çalışmalarımıza başlayacağız. Ana kadememiz, ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve üniversite teşkilatımız, kurucu üyelerimiz, önceki dönemlerde görev alan yöneticilerimiz, belediye ve il genel meclisi üyelerimizle ve gönüllülerimizle; kısacası her birisi Ak Parti’nin neferi olan bütün kadrolarımızla topyekûn sahada olacağız. Bundan önceki çalışmalarımızda olduğu gibi yine her kapıyı çalacağız, her eli sıkacağız ve hayırlısı ile Türkiye derecesi hedeflerimizle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçip 2 milletvekilimizi de yeniden meclise göndereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziranda yapılacak olan seçimin şimdiden ilimize, ülkemize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, seçimde ve çalışmalarımızda görev alarak Türkiye’nin şahlanışına katkı sağlayacak olan partililerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Öte yandan Kurulan Seçim Koordinasyon Merkezinin yönetim listesini de açıklayan Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, çalışmaların Genel Merkez takvimine göre ve Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde yürütüleceğini belirtti. İşte Ak Parti Gümüşhane Seçim Koordinasyon Merkezi;

Seçim İşleri Başkanı : Özcan Ulutaş (İl Başkan Yardımcısı)

SKM Başkanı : Mihdat Uçan (İl Başkan Yardımcısı)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38