banner333

banner309

Ak Parti Gümüşhane'de Son Dakika Adayı: Mahmut Sami Mallı

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Inşaat Mühendisi Mahmut Sami Mallı Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı oldu

Gümüşhane 27.02.2015, 17:34 27.02.2015, 17:37
Ak Parti Gümüşhane'de Son Dakika Adayı: Mahmut Sami Mallı
banner400

Dün gece aday adaylığı belli olan Mallı'nın bu akşam uçağı ile Trabzon üzerinden Gümüşhane'ye geçmesi bekleniyor.

Mahmut Sami MALLI’nın Aday Adaylık Duyurusu

Değerli hemşehrilerim !

Ben Mahmut Sami Mallı. Aslen Torul’un Soroyna eşrafından Mollaoğulları’ndan, Şiran İlçesi Karaköy doğumlu Hacı Osman Mallı’nın oğlu Musa Mallı’nın oğluyum.

2012 yılından bu yana partimizin Gençlik Kolları teşkilatında çeşitli üst düzey görevlerde bulundum. Genel Merkez Yerel yönetimler Başkan Yardımcılığı, Teşkilat Başkan Yardımcılığı, Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevlerini üstlendiğim. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’nda son olarak da Ekonomi Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına kadar üstlenme onuruna erişen bir kardeşinizim. Bu onurlu yolda, ülkeme, partime ve gençlere hizmet etmeye ve bulunduğum her görevde Gümüşhanemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım.  Bu zaman zarfında edindiğim birikimi genç bir bakış açısıyla parlamento çalışmalarına aktarmak ve kadim Gümüşhane’mize daha iyi hizmet edebilmek adına AK Parti Milletvekili Aday Adaylığımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

Yeni Türkiye’de güçlü bir Gümüşhane inşa edebilmek ve hep birlikte Gümüşhanemizin sesini en gür şekilde Ankara’ya taşıyabilmek için aday olmuş bulunmaktayım.

Bu süreçte Gümüşhanemizden Aday Adayı olan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diler, bu sürecin öncelikle Gümüşhanemiz başta olmak üzere hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 

Mahmut Sami MALLI

25. Dönem AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38