banner333

banner309

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen'den Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Yeni Yıl nedeniyle Mesaj yayınladı.

Gümüşhane 31.12.2013, 12:14 31.12.2013, 20:04
AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen'den Yeni Yıl Mesajı
banner400

 Çimen, Mesajında şu ifadelere yer verdi;

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, miladi yılbaşı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ercan Çimen, mesajında

2013 yılında AK Parti hükümetleriyle şehirde başlatılan dev yatırımlara da vurgu yaptı. 

 

Gümüşhane’nin 2002- 2013 yılları arasındaki son 11 yılının her anlamda şehrin altın yılları olarak hatırlanacağını ifade ederek yeni yıl mesajına başlayan Çimen, önümüzdeki 10 yılın ardından şehrin, Cumhuriyetimiz’in 100.’ncü kuruluş yıldönümü olan 2023’te kendine has dinamikleriyle gelişmiş ve büyümüş bir il olarak yıldızının parlayacağını söyledi.

  

HEDEFİMİZ GÜMÜŞHANEYİ MARKA KENT HALİNE GETİRMEK

Tüm gayretlerinin Gümüşhane’yi MARKAKENT haline getirmek hedefine kilitlendiğini kaydeden Çimen, bu doğrultuda 2018 ve 2029 tarihlerini esas alan bir planlama içinde olduklarını tekrar etti.

 

Gümüşhane’nin Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 100.’ncü yıldönümü olan 2018’i başta şehir içme suyu olmak üzere kentin belediyecilik alanındaki tüm temel altyapı sorunlarının halledilmesi için birinci eşik olarak gördüklerini belirten Çimen, ikinci dönem periyodu olarak planladıkları 2029’da ise Gümüşhane’yi her açıdan dikkat çeken bir şehir olarak Markakent hedefiyle buluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

2013 GÜMÜŞHANE'MİZ İÇİN YATIRIMLARIN ŞAHA KALKTIĞI BİR YIL OLMUŞTUR. 

 

Gümüşhane’de geçmiş yıllarda olduğu gibi 2013’te de yıllardır hayali kurulan ve gerçekleştirilmesinden neredeyse umudun kesildiği devasa büyüklükteki yatırımların büyük bir kararlılıkla bir bir hayata geçirildiğini ifade eden Çimen,”2013’ün şehrimiz için anlamı çok manidar olmuştur.

Kelkit’imizin bir asırlık özlemi Sadak Barajı tamamlanarak hizmete açılmış, tüm ilçelerimizin başta sağlık olmak üzere tüm diğer temel ihtiyaçları tek tek giderilmeye başlanmıştır.

Gümüşhane şehir merkezinin içinde bulunduğu perişanlığa son vererek, şehir halkının yaşam standartlarını yükseltmek adına ulaşımda devam eden dev yatırımlara, şehir geçiş yolu projesiyle start verilmiş, adete 5 yıldızlı otel konforuyla yeni devlet hastanemizin inşaatı yükselmeye başlamıştır. Gümüşhane şehir merkezinin doğal gerdanlığı olan Harşitimiz için muhteşem diyebileceğimiz yine dev bir proje olan ıslah projesi çalışmaları hayata geçirilmiş, şehrin lokomotifi olan ve bu yıl öğrenci sayısı 13 binleri aşan üniversitemiz için yeni nesil yurtlarımız bir bir hizmet aşamasına getirilmiştir. Tüm bu kamu yatırımları yeni yılın ardından gerçekleştirilecek yerel seçimlerle birlikte AK Belediyecilik’le eklemlenecek, böylece kent insanının yaşam kalitesi hak ettiği seviyeye yükseltilecektir. Diğer yandan yeni yıla hazırlandığımız şu günlerde inşaatı tamamlanarak Gümüşhane’ye armağan edilen yeni imam hatip okulumuz ise hasretini çektiğimiz GÜMÜŞHANEVI NESLI’nin teminatı olarak gönüllerimizi aydınlatacaktır” dedi.

MİLLETİMİZİN DUASINA HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR. 

 

Acı ve tatlı hatıralarıyla 2013 yılının geride bırakıldığı şu günlerde ulusal bazda yaşanan sıkıntılara da değinen Çimen, olayların milletimiz nezdinde teyakkuz duygusunu en yüksek noktaya taşıdığını ifade etti. 2023’e giden bu yolda, dikkatle olunması gerektiğini dile getiren Çimen, Türkiye’nin büyümesinden ve küresel ölçekte önemli bir aktör olmasını engelleyecek her türlü girişime karşı sürecin hem ülkemiz, hem şehrimiz için hayırlara vesile olması için halkımızın duasına ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye

2013 yılını yoğun bir gündemle geçirmiştir. 2014 yılına girerken, geleceğe umutla bakıyor; sorunların, sıkıntıların aşılacağına dair büyük inancımızı koruyoruz. Ülkemiz benimsediği hedefleri gerçekleştirme kararlılığıyla ilerlemesini Allah’ın izniyle sürdürecektir. Dünyada risk ve belirsizliklerin bulunduğu bir ortamda, Türkiye'nin yükselen ülkeler arasında gösterilmesi hepimiz için memnuniyet vericidir. Ülkemiz, dinamik ve istikrarlı ekonomisiyle, modern devlet yapısıyla, demokratik rejimiyle, güçlü ordusuyla, siyasi ve stratejik etkinliğiyle, izlediği hakkaniyet ve akılcı ve barışçı dış politikasıyla, tüm dünyada sözü dinlenir ve sorunların çözümünde aracılığına ihtiyaç duyulan önemli bir aktör durumundadır. Bu hepimiz için bir iftihar vesilesidir. Türkiye küresel sorunların çözümü, insanlığın refahı ve dünyanın geleceği için üstün gayret gösteren bir ülke olarak da dikkat çekmiştir. Ülkemizin takdirle karşılanan bu yaklaşımı, bugünle sınırlı değildir.

Bu, Türkiye'nin, geçmişinden tevarüs ettiği büyük medeniyet mirasının şiarları üzerine şekillendirdiği ve bundan sonra da büyük bir titizlikle uygulayacağı politikaların bir yansımasıdır. Türkiye'nin daha güçlü ve daha müreffeh bir ülke haline gelmesi konusundaki çalışmalar önümüzdeki yıl da milletimizin azmiyle inşallah kesintisiz bir şekilde devam edecektir.

Devletimiz ve milletimiz bu amaca ulaşmada gerekli inanç ve iradeye sahiptir… Bu duygularla yeni yılın tüm ülkemize ve siz değerli hemşerilerime öncelikle sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim. Yeni yılla birlikte gerçekleşecek olan yerel seçimlerin de ülkemize, şehrimize ve halkımıza hayırlar getirmesini yüce rabbimizden diliyorum.’İNSANI YAŞAT KI, DEVLET YAŞASIN’ şiarımızın tam anlamıyla şehrimizde de tesisinde 2014’ün bir milat olması niyazıyla, yeni yılınız kutlu olsun diyorum… Yeni yılda, istikrar içinde büyüyen ve gelişen bir Türkiye bir Gümüşhane dileğiyle tüm Gümüşhaneli hemşehrilerime sevgiler ve saygılar sunuyorum." 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34