banner333

banner309

Adli Tıp Kurumundan Gümüşhane Üniversitesine önemli bağış

Bünyesinde bulunan cihazları yenileyen Adli Tıp Kurumu, atıl durumda olan ve güncel genetik olayları analiz edecek şekilde 16 segmentli bütün bakımları yapılmış bir Genetik Analiz cihazını Gümüşhane Üniversitesine bağışladı.

Gümüşhane 28.12.2017, 13:42
Adli Tıp Kurumundan Gümüşhane Üniversitesine önemli bağış
banner400

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, böylesi bir bağış için başta Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Yalçın Büyük'e ve bu konuda girişimlerde bulunan Adli Tıp Kurumu çalışanı Gümüşhaneli hemşerimiz Nurullah Kara'ya teşekkür etti.

Üniversite için çok değerli bir bağış olduğunu kaydeden Zeybek, “Öğrendiğimiz kadarıyla birçok üniversitenin talep etmesine rağmen, Adli Tıp Kurumu'nda çalışan ve Gümüşhane Pestil Köme Birlik Başkanı Baki Kara'nın da kardeşi olan Gümüşhaneli hemşerimiz Nurullah Kara'nın bu yöndeki girişimleri sayesinde Genetik Analiz Cihazı Üniversitemize bağışlandı. Bu cihaz, bizim için gerçekten hem çok anlamlı hem de çok değerlidir. Üniversitemizde birçok araştırmanın yapılmasında kullanılacaktır. Bu nedenle başta Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Yalçın Büyük olmak üzere, bu konuda büyük emeği geçen Nurullah Kara'ya Üniversitemiz için verdiği emeklerden dolayı şükran borçlu olduğumuzu belirtmek isterim” dedi. 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahri Bayram ise bağışın gerçekleşmesine katkı sağlayan Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Yalçın Büyük ve Adli Tıp Kurumu çalışanı Nurullah Kara'ya iletilmek üzere Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'in teşekkürlerini ifade ettiği plaketleri, Gümüşhane Pestil ve Köme Üreticileri Birliği Başkanı Baki Kara'ya takdim etti. 
 


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38