banner333

banner309

Adalet İçin Ağaca Çıktı

Gümüşhane’de akli dengesi bozuk ve sarhoş olduğu iddia edilen bir kişi Hükümet Konağı önündeki çam ağacına çıktı ve ‘Adalet istiyorum’ diye bağırarak intihar girişiminde bulundu.

Gümüşhane 27.09.2015, 01:29 30.09.2015, 09:39
Adalet İçin Ağaca Çıktı
banner400
Köksal Güldalı isimli şahıs saat 16.30 sıralarında Hükümet Konağı önünde bulunan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki çam ağacına tırmandı. Etrafına “Adalet istiyorum”, “Vali buraya gelecek”, “Savcı buraya gelecek”, “Hakim buraya gelecek” diye bağırmaya başlayan Güldalı’yı fark eden vatandaşlar güvenlik güçlerine haber verdi.



Olayın duyulmasının ardından bölgeye itfaiye ve 112 ekipleri ile emniyet güçleri ulaştı. Önce vatandaşlar ve polis memurları tarafından ikna edilmeye çalışılan Güldalı ikna olmayınca bu kez devreye İl Emniyet Müdür Vekili Kazim Gül girdi. Gül’ün uzun süren çabaları sonuç vermeyince bölgeye çağrılan merdivenli itfaiye aracının sepetine ilk önce itfaiye memurlarından birisi binerek Güldalı’yı ikna etmeye çalıştı. 



İtfaiye memuru başarısız olunca bu kez 2 polis memuru itfaiye aracının sepetiyle Güldalı’yı diğer emniyet güçleriyle tartışırken arkadan kıskıvrak yakaladı.



Yaklaşık 1 saat boyunca ağacın üzerinde “atlarım” diyerek tehditler savuran, kendisine “atlasana” diyen vatandaşlara da küfür eden Güldalı’nın agresif tavırları yere inince de devam edince bazı vatandaşlar Güldalı’yı darp etmek istedi.



Güldalı, emniyet güçleri tarafından polis arabasına bindirilerek hastaneye, ardından da Köprübaşı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.



Olayın ardından 1 saat boyunca trafiğe kapanan Gümüşhane şehir içi trafiği yeniden ulaşıma açıldı.



Olay anında çok sayıda vatandaş Zafer Meydanında toplanarak olayı takip etti ve cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.



Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39