banner333

banner309

Vali'den Rektöre Ziyaret

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’e iade-i ziyaret gerçekleştirerek kampüs alanını gezdi, bilgiler aldı.

Gümüşhane Üniversitesi 18.12.2018, 08:50
Vali'den Rektöre Ziyaret
banner400

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’e iade-i ziyaret gerçekleştirerek kampüs alanını gezdi, bilgiler aldı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Vali Taşbilek, “Göreve başladığımız ilk günlerde bizi ziyaret eden Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkürlerimizi sunmak ve üniversitemizi daha yakından görmek adına kısa bir iade-i ziyarette bulunmak istedik. Gümüşhane Üniversitemiz ilimizin ekonomisine, kültürüne ve değerlerine büyük katkılar sunmaktadır. Her ile bir üniversite projesinin örnek modeli olarak ön plana çıkan üniversitemizin bu gelişimini daha da artırması adına atılacak her adımı destekliyoruz” dedi.


Vali Kamuran Taşbilek’in kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise “Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin ilk valisi olarak Gümüşhane’ye atanan Sayın Valimiz Kamuran Taşbilek’e tekrardan hayırlı olsun dileklerinde bulunmak istiyorum. Kendisini bundan sonraki çalışmalarında da başarılı bir grafik sergileyeceğine olan inancım tamdır. Gümüşhane’ye Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle Gümüşhane Valisi olarak atanan Sayın Valimiz ile kısa bir sohbet gerçekleştirdik. Gümüşhane ilimizin markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Gümüşhane Üniversitesi’nin gelişimi hakkında kendileriyle istişarelerde bulunduk. Bizler, hizmet için buradayız. Bizim için önemli olan görev süremiz boyunca emaneti bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza en güzel şekilde bırakmaktır. Sayın Valimiz de atılacak her adımın daima destekçisi olacaklarını dile getirdiler. Sayın Valimizin çalışmalarımızı takdirle karşılaması ve desteklemesi, kuşkusuz bizleri çok memnun etmiştir. Kendilerine buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Rektörlük makamında yapılan sohbetin ardından Rektör Zeybek, Vali Taşbilek ile kampüs içerisinde kısa bir gezi yaparak, üniversitenin geldiği son nokta hakkında bilgiler verdi. 

Görüşmelerin sonunda Rektör Zeybek, Vali Taşbilek’e üniversite tarafından yapılan bir araştırma olan “Gümüşhane Üniversitesi’nin İl Ekonomisine Katkısı” başlıklı kitabı hediye etti. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39