banner333

banner309

Üniversitelerin rektörleri Gümüşhane'de buluştu

Doğu Karadeniz Bölgesinde bulunan üniversitelerin rektörleri Gümüşhane Üniversitesinde bir araya geldi.

Gümüşhane Üniversitesi 13.01.2017, 17:38
Üniversitelerin rektörleri Gümüşhane'de buluştu
banner400

Rektörler Gümüşhane’de buluştu

Doğu Karadeniz Bölgesinde bulunan üniversitelerin rektörleri Gümüşhane Üniversitesinde bir araya geldi.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bulunan üniversitelerin rektörlerinin dönüşümlü olarak bir araya gelmesi ve üniversite çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulunulması amacıyla Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN’ın öncülüğünde başlatılan toplantının 2017’deki ilk buluşmasına Karadeniz Teknik Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Giresun Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi rektörü katıldı.

Doğu Karadeniz Bölgesi Üniversite Rektörlerinin iki-üç ayda bir farklı bir üniversitede buluştukları toplantılarda üniversite ziyaretleri yapılıyor, üniversitelerin gelişimi yerinde görülüyor, eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve bölgesel potansiyele yönelik projeler konusunda bilgi paylaşımı ve görüş alışverişinde bulunuluyor.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN’ın görev süresinin son günlerine denk gelen ve Gümüşhane Üniversitesinde gerçekleştirilen 2017’nin ilk toplantısı ayrı bir anlam kazandı. Toplantıda çok yönlü faydaları olan bu buluşmaların dönüşümlü olarak devam etmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44