banner333

banner309

Şiran Heyetinden Rektör Zeybek'e Teşekkür Ziyareti

Şiran heyeti, Gümüşhane Üniversitesi Rektörünü ziyaret etti.

Gümüşhane Üniversitesi 08.02.2018, 11:00
Şiran Heyetinden Rektör Zeybek'e Teşekkür Ziyareti
banner400

Gümüşhane Üniversitesi tarafından 4 Nisan 2017 tarihinde Yüksek Öğretim Kurulu’na Şiran’da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun açılması için yapılan müracaatın ardından, 23 Haziran 2017 tarihinde YÖK tarafından alınan kararla Şiran ilçesinde ikinci bir meslek yüksekokulu açılması teklifi kabul edilmişti.

Bu sebepten dolayı, Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, beraberinde Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak ve Ak Parti Şiran İlçe Başkanı Erhan Göngör ile birlikte Şiran’da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun açılması için gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, yapılan ziyaretten memnun olduklarını belirterek, “Mevcut halde Şiran ilçemizde kurulu bulunan Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulunda Veterinerlik, Gıda İşleme, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Tıbbi Hizmetleri ve Teknikler Bölümlerinde öğrencilerimiz eğitim görmektedirler. Sloganımızda da belirtildiği üzere Gelişen ve Geliştiren Üniversite olarak Gümüşhanemizin bütün ilçelerinin kalkınması ve eğitim faaliyetlerinin yükseltilmesi için yaptığımız çalışmalardan bir tanesi de Şiran ilçemizde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu açmaktı. Yüksek Öğretim Kurulu’na yaptığımız teklif kabul edildi. Bu nedenle de bizlere teşekkürlerini sunmak için yaptığı bu nazik ziyaretlerinden dolayı Şiran Kaymakamımız Ahmet Vezir Baycar’a, Belediye Başkanımız Yavuz Altıparmak’a ve Ak Parti Şiran İlçe Başkanı Erhan Göngör’e bende burada teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11