banner333

banner309

Gümüşhane’de yeni gençlik rüzgarı

Gümüşhane Üniversitesinde eğitim gören bir grup genç bir araya gelerek Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Gümüşhane Temsilciliğini kurdu.

Gümüşhane Üniversitesi 11.10.2018, 12:14
Gümüşhane’de yeni gençlik rüzgarı
banner400

Gümüşhane Üniversitesinde eğitim gören bir grup genç bir araya gelerek Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Gümüşhane Temsilciliğini kurdu.

Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi bir grup genç bir araya gelerek Milli Türk Talebe Birliği Gümüşhane Temsilciliğini kurdu. 

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Hilmi Tunahan Mansız başkanlığında kurularak kısa sürede genişleyen MTTB hız kesmeden faaliyetlerine başladı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan MTTB Gümüşhane temsilcisi Hilmi Tunahan Mansız, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz yaz aylarında arkadaşlarımızla bir araya gelerek memleketimiz için neler yapabileceğimiz konusunda istişare ettik ve şükürler olsun ki Gümüşhane’de eğitim gören ve memleketine fayda sağlamak isteyen kardeşlerimizle bir araya gelerek MTTB Gümüşhane temsilciliğini kurduk. Bilinçli ve memleket sevdası yüksek bir gençlik anlayışı ile de çalışmalarımıza başladık. İlk etapta bazı resmi ziyaretler yaparak kendimizi tanıttık, derdimizi anlattık. Sonra hız kesmeden çalışmalarımıza başladık. Bilinçli ve dava şuuru olan bir gençlik için çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bundan sonra da arttırarak devam edeceğiz. Kısa sürede ekibimizi genişlettik, gençler bizim bir şeyler yapmaya çalıştığımızı ve heyecanımızı gördükçe bize katılmak ve heyecanımıza ortak olmak istiyorlar. Bizlerde bize katılan kardeşlerimizle birlikte farklı alanlarda projeler geliştirmek, çalışmalar ve programlar yapmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. İlk olarak üniversite önünde stant kurarak MTTB’yi anlatan broşürleri genç kardeşlerimize dağıttık. Her Cuma günü sabah namazında Kemaliye Camiinde buluşuyor sabah namazını eda ettikten sonra kardeşlerimizle birlikte çorba içiyoruz. Geçtiğimiz hafta hayvanları koruma günü dolayısıyla hayvan barınağını ziyaret ederek orada bulunan sokak hayvanlarına yiyecek götürdük. Geçtiğimiz hafta sonu Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret ederek 0-15 yaş grubu çocuklarla vakit geçirdik ve bunu gerekli izinleri alarak standart hale getirmeyi planlıyoruz. Pazar günü oynanan Gümüşhanespor-Uşakspor maçına katılım göstererek şehrimizin futbol takımına destek olduk. Bundan sonra da bu şekilde sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz ve bunun yanı sıra ortaokuldan başlayarak üniversiteye kadar bütün öğrenci gruplarımızı kapsayan eğitim-seminer programları düzenleyeceğiz. Ben programlarımızda bizden desteğini esirgemeyen bütün herkese teşekkür ediyor ve bütün genç kardeşlerimizi bize ve programlarımıza katılmaya davet ediyorum.” 

İlerleyen haftalarda Gümüşhane Belediyesi Hizmet Binası 5. Katta bulunan ofislerinin açılışını yapacaklarını belirten MTTB Gümüşhane temsilcisi Mansız, bütün gençleri açılışa davet etti. 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34