banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Rektöründen Personeline Üç Gün Boyunca İftar Yemeği

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Gümüşhane Üniversitesi çalışanlarına Sosyal Tesisler yemekhanesinde üç gün sürecek iftar yemeği veriyor.

Gümüşhane Üniversitesi 31.05.2018, 13:15 12.06.2018, 09:06
Gümüşhane Üniversitesi Rektöründen Personeline Üç Gün Boyunca İftar Yemeği
banner400

Verilen iftar yemeğinin ilk gününde Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bahri Bayram, Prof. Dr. Bayram Nazır, Prof. Dr. Günay Çakır ve Rektör Danışmanlarının yanı sıra Gümüşhane Üniversitesi Edebiyat, İlahiyat ve Turizm Fakülteleri, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Genel Sekreterlik ve idari birimler daire başkanlıkları katıldı.

İftar yemeğinin üniversite personeli arasındaki birlik ve dayanışmayı arttırdığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, katılım gösteren herkese teşekkürlerini sunan bir konuşma yaptı. Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek konuşmasında, “Rabbimize şükürler olsun ki bu Ramazan’ı da birlikte yaşıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki Ramazan ayı sadece oruç ayı değildir. Kutsal kitabımız Kur-an’ı Kerim bu ayda indirilmeye başlandı. Bunların dışında şu an gerçekleştirdiğimiz gibi Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Çok şükür bugün burada birlikte iftar yapmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. 29 Mayıs aynı zamanda çok önemli iki anlam taşıyan bir gündür. Bunlardan bir tanesi İstanbul’un fethi, Fatih Sultan Mehmet Han başta olmak üzere bütün şehitlerimizi ve ecdadımızı rahmetle yâd ediyoruz. İkinci önemli gün ise Mavi Marmara baskınında 10 vatandaşımızı kaybettiğimiz günün yıldönümüdür. Bu sebeple İsrail’i buradan kınıyoruz. Devam etmekte olan Ramazan ayının İslam âlemine, bütün insanlığa birlik beraberlik ve huzurlar getirmesini temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39