banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Üniversitesi 2017-2018 Yılı Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Gümüşhane Üniversitesi 03.10.2017, 08:45 03.10.2017, 08:47
Gümüşhane Üniversitesi Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
banner400

Rektörlük Toplantı Salonunda, 2017-2018 döneminde Gümüşhane Üniversitesi’nde eğitim ve öğretimin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için alınacak güvenlik tedbirlerini görüşmek üzere gerçekleştirilen toplantıya, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantının yaptığı konuşmada, Gümüşhane’nin bir üniversite kenti olduğunu ve üniversite öğrencilerinin güvenliğini sağlama konusunun Emniyet, Jandarma ve sivil yetkililerle birlikte kendi göreve ve sorumluluklarında olduğunu kaydeden Sayın Valimiz, “Allah’a hamdolsun asayiş olayları açısından Türkiye’nin en yaşanabilir, en güvenli kentlerinden birisiyiz. Şuana kadar da Üniversitemizden kaynaklı olarak ilimizin huzurunu ve asayişini bozan, tehdit eden bir olayla karşılaşmadık. Bu bizim için önemli bir şey.” dedi.

Gümüşhane Üniversitesi’nin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hayata geçirilen “Her İl’e Bir Üniversite” projesinin en başarılı örneklerinden birisi olduğunu ve şehre çok büyük değer kattığını belirten Sayın Valimiz, “Bizim görevimiz bu çocuklarımıza bu şehri sevdirmek. Bunun için de sosyal donatılar yapmamız lazım. Bu ciddi bir eksiklikti ve çok şükür Sema Doğan Parkı’nda artık 22 adet bungalov, bilardo salonu, bowling salonu ve iki adet sinema salonu açıldı. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yine alışveriş merkezi inşaatına başlıyoruz önümüzdeki ay. Bunlar çok önemli. Artık geleceğe daha iyi bakan bir Gümüşhane var.” şeklinde konuştu.

Toplantıda daha sonra alınabilecek güvenlik tedbirleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09