banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Educaturk Tercih Fuarı’nda Öğrencilerle buluştu

21-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Educaturk Üniversite Tercih Fuarı'na özel davetli statüsünde katılım sağlayan Gümüşhane Üniversitesi, etkinlikte üniversite adayı öğrencilerle buluştu.

Gümüşhane Üniversitesi 25.07.2017, 10:04
Gümüşhane Üniversitesi Educaturk Tercih Fuarı’nda Öğrencilerle buluştu
banner400

İstanbul Harbiye Fuar alanında düzenlenen Educaturk İstanbul Üniversite Tercih Fuarı’na katılan Gümüşhane Üniversitesi yaptığı çalışmalar ve öğrencilerle birebir gerçekleştirdiği görüşmelerle adından söz ettirdi. Hem üniversiteyi ve hem de Gümüşhane'yi tanıtarak, gün boyu gençlere puanları üstünden en doğru seçimi yapmaları için destek sunuldu. Üniversitemizin tanıtım standına özellikle Bayburt, Trabzon gibi çevre illerin yanı sıra Gümüşhane' den de çok sayıda öğrenci ve aile bilgi almak için geldi.

Adı geçen fuarda üniversite yetkililerince hem üniversite adayı öğrencilerine hem de ailelerine üniversitemizin tanıtımı yapıldı. Bu çerçevede Gümüşhane’nin hızla gelişen bir eğitim kurumu olduğu, öğrenci sayısının ciddi oranda artış gösterdiği, üniversitemizin taban puanları, fakülteleri, yüksek okulları, bölümleri, akademik personelin alanlarında uzman ve genç kişiler oldukları, çoğu üniversitede bulunmayan bölümlerin üniversitemizde bulunduğu, kampus alanımızın ne denli güvenli olduğu gibi geniş yelpazede bilgiler sunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Educaturk İstanbul Üniversite Tercih Fuarı’na katılan Gümüşhane Üniversitesi’nin gördüğü ilgiden memnun kaldığını ifade ederek, “Üniversite eğitimi, bir öğrencinin hayatındaki en önemli dönemeçtir. Bu dönemeçte doğru kararlar verilmesi, öğrencinin doğru kararlar alması tüm hayatını etkiler. Bu anlamda fuarlar ciddi katkılar sağlar. Biz de üniversite olarak özel davetli olarak katıldığımız bu fuarda ciddi oranda ilgi gördük, güzel izlenimlere sahip olduk, çok sayıda öğrenciye ve ailelerine de üniversitemiz hakkında bilgiler verdik. Öğrencilerle buluştuğumuz bu fuarda hem üniversitemizi tanıttık hem de onlara rehberlik etmeye çalıştık. Bu tür etkinliklerin kaynaşma, tanışma ve bağlantı kurma gibi imkanlar sunmasından dolayı, bundan sonra da böylesi etkinliklere katılmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11