banner333

banner309

Gümüşhane MYO Yeni Döneme Hazır

Akademisyen kadrosunu güçlendiren Gümüşhane Meslek Yüksekokulu, yeni dönemde öğrencilerine kaliteli eğitim öğretim vermek için hazır.

Gümüşhane Üniversitesi 26.07.2018, 07:07
Gümüşhane MYO Yeni Döneme Hazır
banner400

2017-2018 eğitim öğretim yılında 2 Profesör, 1 Doçent, 6 Doktor Öğretim Üyesi ve 27 öğretim görevlisi ile birlikte kadrosunu güçlendiren Gümüşhane Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrencilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.

Meslek Yüksekokulumuzda güçlenen akademik kadro ile birlikte, 2017-2018 eğitim öğretim yılında 3 seminer, 4 sergi, 6 teknik gezi ve 1 eğitim semineri düzenlendi. Gümüşhane Meslek Yüksekokulu akademisyenleri tarafından SCI, SCI-E, SSCI kapsamındaki uluslararası hakemli dergilerde 9, ulusal düzeyde 6 makale ile çeşitli sempozyumlarda sunulmuş 52 bildiri ve 1 kitap yayımlandı.

Bilimsel çalışmalarının yanında yaptıkları projelerle de adından söz ettiren Gümüşhane Meslek Yüksekokulu, içerisinde üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) birimi tarafından desteklenen 7 tane projesiyle toplamda 8 proje tamamladı. Ayrıca TÜBİTAK tarafından desteklenen Alternatif Enerjili Araç Projesi halen devam etmektedir.

Akademik kadronun güçlenmesiyle birlikte yayımlanan bilimsel çalışmaların sayılarının ve niteliklerinin de arttığını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek konuşmasında, “Meslek Yüksekokulumuzda 10 bölüm ve 5’inde ikinci öğretim de olmak üzere toplamda 16 program ve 2.157 öğrencisi bulunmaktadır. 36 öğretim elemanı ve 12 idari personel ile eğitim-öğretimine devam eden Meslek Yüksekokulumuz, idari ve akademik yapısını güçlendirip, her geçen yıl daha da büyüyerek gelişimini sürdürmektedir. Gümüşhane Meslek Yüksekokulumuz, ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda mesleki eğitim almış, girişimci, üretken, sorgulayıcı özelliklere sahip milli ve manevi değerlerine bağlı insan gücü yetiştirme misyonuna sahiptir. Meslek Yüksekokulumuzu mesleki öğretim alanında ülke genelinde tercih edilen bir kurum yapmak için sürekli çalışmalar yapmaktayız. Öncelikli olarak akademisyen kadromuzu, atadığımız 2 profesör ile zenginleştirdik. Bununla birlikte yapılan çalışmalara maddi ve manevi daha fazla destek vermeye başladık. Öğrencilerimize teorik bilginin yanında, mesleği en iyi şekilde öğrenebilmeleri için uygulamalı eğitimler de verdik. Tüm bu çalışmalar öğrencilerimiz için. Bizler her zaman çalışmalarımızı daha da artırarak, devam ettireceğiz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek veren başta Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Günay Çakır olmak üzere, tüm akademik ve idari kadromuza teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılının kendilerine ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39