banner333

banner309

GTSO Başkanı İsmail Akçay'dan Öğrencilere Söyleşi Programı Verildi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay,Gümüşhane Üniversitesi(GÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi 3. Sınıf öğrencileri ile birlikte Kariyer Planlaması üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Gümüşhane Üniversitesi 30.04.2018, 22:03 01.05.2018, 15:14
GTSO Başkanı İsmail Akçay'dan Öğrencilere Söyleşi Programı Verildi
banner400

GÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç Dr. Taşkın Kılıç ‘ın davetlisi olarak katıldığı Kariyer Planlama dersinde öğrencilere hayatta edindiği tecrübelerini anlatarak gelecekleri planlamalarında yardımcı olmaya çalışan Başkan Akçay, her insanın hayatta taviz vermeyeceği değerleri olması gerektiğini ve bu değerler neticesinde hayatını şekillendirmesinin daha kolay olacağını söyledi.

Kendisinin hayatı boyunca önem verdiği ve asla taviz vermediği 5 altın kural olduğunu söyleyen Başkan Akçay ‘’ Ben hayatım boyunca her zaman ve her yerde benim için değerli saydığım ve benimsediğim bu beş altın kuraldan asla taviz vermedim. Bunlar sırasıyla; 

1-Milli ve manevi değerlerimizden taviz vermem

2-Adaletten ayrılmam

3-İnsanları ve doğayı karşılıksız severim

4-Sorumluluklarımdan kaçmam

5-Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam

Bu 5 altın kural sizlere tavsiyemdir.

SİZLER ÖNCELİĞİMİZ OLAN KONULARDAN BİRİSİNİZ

Başkan Akçay, Gümüşhane Üniversitemizde veya şehrimizde eğitim görmeye gelen her öğrenci bizlerin emanetidir. Sizlerin her türlü ihtiyacınızın barınma, güvenlik vb. diğer ihtiyaçlarınızın karşılanması bizlerin sorumluğunda. Şehrimizin adına Başta Sayın Valimiz Okay Memiş, Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş, Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen ve esnaflarımızla yaptığımız toplantıların çoğunda öncelikli iş olarak hepimiz sizlerin bizlere verilmiş olan birer emanet olduğunu düşünüyor ve sizlerin bu şehirde eğitim hayatını en iyi bir şekilde tamamlamanız için neler yapabiliriz konularını konuşuyoruz. Sizler ülkemizin geleceği Gümüşhane’mizin turizm elçilerisiniz. Bizlerinde en önemli misafirlerisiniz. Gümüşhane üniversitemizle beraber sizler ilimize değer katıyorsunuz.Bunu ifade etmekten mutluluk duyuyorum.’ şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34