banner333

banner309

Baretleriyle Mezuniyetlerini Kutladılar

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri düzenledikleri mezuniyet programına baretleriyle katıldılar.

Gümüşhane Üniversitesi 11.05.2018, 14:00 12.06.2018, 09:09
Baretleriyle Mezuniyetlerini Kutladılar
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri düzenledikleri mezuniyet programına baretleriyle katıldılar.

Bu yıl 2’nci dönem mezunlarını veren İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri mezuniyetlerini, üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Salon’da düzenledikleri bir programla kutladılar. Mezun öğrenciler meslek hayatlarında kendileri için büyük öneme sahip baretlerle programa katılarak, İş Sağlığı ve Güvenliğinde farkındalık oluşturdu. Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Başkan Takaoğlu, bu yıl İş Sağlığı ve Güvenliği olarak 2’nci dönem mezunlarını vermekten dolayı heyecanlı olduklarını ifade ederek, mezun öğrencilere şunları söyledi: “Bugün okul hayatınızı sonlandırıp, yeni bir hayata başlıyorsunuz. Bu yeni hayatınızda hepinizin hedefleri olmalıdır. Bu hedeflere ilerlerken almış olduğunuz eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız size yol gösterecektir. Buradan almış olduğunuz eğitimle İş Sağlığı ve Güvenliği alanında önemli yerler elde edeceğinize inanıyorum.”

Yapılan protokol konuşmaları sonrasında bölümde dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Mezun öğrenciler kendi aralarında yaptıkları işaret dili ile şarkı söyleme ve resim slaytlarının izlenmesinin ardından program kep atma töreni ile sona erdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü 2’nci dönem mezunlarını kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “İş sağlığı ve güvenliği her meslekte, her çalışma alanında, hayatın her anında tüm insanların sağlığının bozulmasını önlemeyi ve daha rahat daha güvenli bir çalışma ortamı sağlamayı amaçlayan çalışmalardır. Ben inanıyorum ki öğrencilerimiz buradan aldıkları eğitimle birçok yerde meslek kazalarının önüne geçen tedbirler alacak, insan hayatının değerli olduğunu göz önüne alarak daha sağlıklı çalışma ortamları oluşturacaklardır. Bu yıl 2’nci dönem mezunlarını veren bölümümüz öğrencilerini kutlar, meslek hayatlarında kendilerine başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11