banner333

banner309

18.04.2017, 15:21

Elinizi Vicdanınıza Koymadınız !

Elinizi  Vicdanınıza Koymadınız !

Ülkemizde adaletsizlik aldı yürüdü. Yaşamak başlı başına bir çile. Hele de sorumluluğunu üstlendiğin kişiler varsa , bu çile artarak katlanıyor. Geçinmek artık o kadarda kolay değil. Neden olsun ki? Dünyanın en pahalı benzinini biz tüketiyoruz. Arabalar kapıda ancak çalıştır da görelim bakalım! Yeni gelen doğal gaz zammı ve elektrik zamlarının henüz farkında değil insanlar. Sebze, meyve ,kahvaltılık,yol parası, üst baş,telefon masrafları vs.vs. İyi geliri olanlar için önemli değil. Asgari ücretle çalışanlar ve emekliler için hayat çekilmez oluyor.

*

Devletin idaresi elinde olanlar, bu yaşanılan çilenin farkındalar mı bilemiyorum ,ama yetkililere yağ çeken ,halimizden memnunuz diyen ,yetkililerin yanında mutlu gözüküp,onlardan bir şeyler koparmak isteyen uyanıklarda yok değil,oldukça da fazla.Ancak bir yardım dağıtıldığında, hiç ummadığımız insanlar birbirini ezercesine bir ekmek almak için o kötü ve incitici itişip kakışmalarına şahit olmuyor muyuz?

*

Yönetenlerimizin durumu iyi ki ,keyifleri yerinde ki,her zaman olduğu gibi ... Hani geçmiş bir kaç yıl önce Erzurum'a giden bir yetkilimiz,orada ölenlerin ailelerine başsağlığı dileyeceğine ,hoş geldin ,sizin gelmenize çok sevindim diyen vatandaşa,takla at, sevindiğini anlayalım diyor. Davul zurna çaldırıp yaşlı adamı oynattırıyorlar.

Geçmişte de şu anda da yani kısaca özellikle 15 yıldır durum daha da kötüye giderek hep aynı .

Vatandaşımızın çıkarlar uğruna düştüğü acı duruma bakın! Yukarıdakileri de o kadar eleştirmemekte lazım,vatandaş nasılsa öyle de idare ediliyoruz. Sığıntı gibi ,alay edilerek.

*

 Tüm devletin her gücü  kullanılarak  ,baskı ve hilelerle'' evet  ''  oyları fazla çıkınca , Facebooktan da görüyoruz, çevreden de izliyoruz. birileri  çirkince ,adaba ve ahlaka yakışmayan cümlelerle K......  ! Diğer  seçimlerde olduğu gibi şimdi de  deyip  yazıyorlar ve sayfalardan da bunları okuyoruz.

Dün bir arkadaşın bu söze verdiği cevabı çok tuttum, aynen buraya alıyorum,sizlerde okuyasınız diye ...

*

İlk defa k.......... ki, 15 yıldır sürekli k......sunuz. Diye yazdı arkadaş.

*

Masumları kumpasla hapse koydunuz,

Genel Kurmay Başkanını kumpasla kodese koydunuz,

FETO'yu, adam yerine koydunuz,

Halkı asgariye köle edip, paraları cebinize koydunuz,

Çözüm sürecini bir fırına,bir buzdolabına koydunuz,

Medyaya el koydunuz,

Devlet kurumlarına vasıfsız sahte diplomalıları koydunuz,

Limanlara yabancıları koydunuz,

Dini siyasetin merkezine koydunuz,

Paket paket makarnalarla paket paket açılımlar koydunuz,

Torba torba kömürlerle torba torba yasalar koydunuz,

Çalıntı sorularla Üniversiteye, Akademilere, HARP okullarına teröristleri, hak etmeyen yobazları, yandaşları koydunuz,

Suriyelileri sınavsız kamulara, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklarını sokakta koydunuz,

Bakan, vekil çocuklarına askerlik yaptırmayıp, gariban çocuklarını tabuta koydunuz,

Kadınların madencilerin fıtratına koydunuz,

Yetmedi Adaletin, Ekonominin, Eğitimin, Hayallerin, Ormanların, Tarihin, Sanatın, Estetiğin, Devletin, Milletin  Köküne  Kibritsuyu Koydunuz.

Sandığa bile sahte oylar koydunuz.

Bir Tek Şeye Koymadınız; ELİNİZİ VİCDANINIZA...!

Saygılarımla...

C NAS

Yorumlar (1)
İbrahim Metin 7 yıl önce
" cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
ey türk istikbalinin evlâdı! işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59