banner333

banner309

Ulusal Yemek Yarışmasına Katılan Öğrenciler İl Milli Müdürünü Ziyaret Etti

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından düzenlenen 9. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması 8-9 Mart 2019 tarihinde Muğla Fethiye'de yapıldı.

Eğitim 17.03.2019, 12:40
Ulusal Yemek Yarışmasına Katılan Öğrenciler İl Milli Müdürünü Ziyaret Etti
banner400

            Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından düzenlenen 9. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması 8-9 Mart 2019 tarihinde Muğla Fethiye'de yapıldı.  Yarışmaya 3 kişilik ekiple hazırlanan  Gümüşhane Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 1 altın madalya 2 gümüş madalya aldılar.  Yarışmaya katılan ve madalya kazanan öğrencileri, öğretmenleri ve yöneticileri İl Mili Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN makamında kabul etti.

            Ziyaret sırasında yarışma hakkında bilgi veren Okul Müdürü Hamit TANIŞ, “Fethiye'de yapılan yarışmaya lise düzeyinde katıldıklarını, Modern Türk Mutfağı kategorisinde 108, Makarna kategorisinde 50 öğrencinin yarıştığını, bu yarışmaya katılmalarının öğrencilerimize katacağı beceriler açısından çok değerli olması ile birlikte madalya kazanmalarının okulumuz için çok sevindirici olmuştur” dedi.   

            İl Milli Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN, “Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri sevindirdi. Bundan sonra bu tür yarışmalara katılım ve başarının artacağına inanıyorum. Yarışmalara katılımın mesleki eğitim için çok değerlidir. Öğrencilerimizi başarı için motive eder, başarma azmini artırır, sürece heyecan katar. Yarışmaya katılan ve madalya alan öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

            İl Milli Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN, Okula, öğrencileri yarışmaya hazırlayan Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Sercan AKPINAR ve Müdür Yardımcısı Abdullah KÜÇÜKKAYA'ya ve öğrencilere yarışmanın anısına ödül verdi.

Ulusal yemek yarışmasında Abdulhamit ÇELİK altın madalya, Yunus Emre DEMİREL ve Emrullah KAYA gümüş madalya almıştı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38