banner333

banner309

TEMA Vakfı’ndan Gönüllü Öğretmen Çağrısı

Eğitim 01.10.2017, 21:23
TEMA Vakfı’ndan Gönüllü Öğretmen Çağrısı
banner400

TEMA Vakfı kuruluşundan bu yana ülke genelinde eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Eğitim, bilgi toplumu olabilmenin en önemli unsurudur. İnsanın doğaya bakışı ve doğa ile olan ilişkisi, kısacası yaşam tarzıyla yakından ilgilidir. Doğanın korunmasına yönelik tutum ve davranış değişikliği ancak sistemli ve etkili bir eğitim desteği ile sağlanabilir. Eğitimlerle ilgili hedef kitle başta 5-14 yaş grubu çocuklar ve 15-23 yaş arası gençler ile öğretmenler olmak üzere üniversiteler, silahlı kuvvetler ve din görevlileri gibi stratejik konumda olan kişi ve kurumlar olmak üzere tüm kamuoyudur.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılının ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz. 

Son yıllarda gelişen teknoloji sayesinde ne yazık ki çocuklarımız doğadan ve topraktan her geçen gün biraz daha uzaklaşmaktadır. Nitekim çocuklarımızın akıllı cep telefonları, bilgisayarlar ve televizyon arasına sıkışan dünyaları kişisel gelişimlerini olumsuz yönde etkilemektedir.

Biz TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği olarak bu olumsuzlukları azaltmak amacı ile çocuklarımızı doğa ile buluşturmayı hedefliyoruz.   Milli Eğitim Bakanlığı ile 09.07.2015 tarihinde imzalanan ve 3 yıl boyunca geçerli olacak olan işbirliği anlaşması ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Minik TEMA, Yavru TEMA,Ortaokul TEMA ve Lise TEMA programları uygulanacaktır.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği olarak ilimizde eğitim programlarımızı uygulayacak gönüllü öğretmenlerimizi arıyoruz. Programların uygulanacağı Eğitim öğretim yılı içerisinde TEMA Vakfı merkezi tarafından gerekli materyaller ve eğitim programı rehberi sağlanmaktadır. İl ve ilçelerimizdeki bütün okullarımızda eğitim programlarımızı uygulamak isteyen okul öncesi, ilkokul,ortaokul ve lise öğretmenlerimizin TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği ile iletişime geçmelerini rica ediyoruz.

İletişim için E-Posta: [email protected] Tel No: 0 530 517 74 06

Saygılarımızla...

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46