banner333

banner309

Seydi Doğan’dan Bakım ve Onarımı Yapılan Okullara Ziyaret

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında yaz tatili süresince okullarda devam eden bakım ve onarım çalışmalarını yerinde görerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eğitim 26.07.2018, 18:37
Seydi Doğan’dan Bakım ve Onarımı Yapılan Okullara Ziyaret
banner400

Okullarda devam eden bakım ve onarım çalışmaları her fırsatta denetleyen İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, bu kapsamda bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı Işıl Sema Doğan İlkokulu ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında okul müdürlerinden bilgi aldı.

İhtiyaç ve sorunların giderilmesi için yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan çalışmaların bitirilmesini hedeflediklerini belirten Doğan; “Öğrencilerimizi her alanda başarılı, bilgili, donanımlı, gelişen teknolojiye ayak uyduran bir şekilde geleceğe hazırlama gayretindeyiz. Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim-öğretim görmeleri için her türlü imkânı sağlamak en önemli amaçlarımızdan biridir. Bizler de öğrencilerimizin eğitimlerini huzur içerisinde tamamlamaları için her türlü tedbiri alıyoruz. Yaz tatilinde olduğumuz bu dönemde de okul binalarındaki eksiklikler tespit edilerek giderilecek, bakım-onarım gibi işlemlerin bir an önce tamamlanması sağlanacaktır.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan; ziyaretini, Işıl Sema Doğan İlkokulu Müdürü Orhan Köse’ye ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Selçuk Oral’a; okullarında yürüttükleri başarılı çalışmalar vesilesiyle teşekkür ederek tamamladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38