banner333

banner309

Seydi Doğan'dan Eğitim Bir Sen'e Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemal Karabulut ve Adem Doğan Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şubesini ziyaret etti.

Eğitim 07.11.2016, 15:04 07.11.2016, 15:09
Seydi Doğan'dan Eğitim Bir Sen'e Ziyaret
banner400

 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYDİ DOĞAN’DAN EĞİTİM BİR SEN’E ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş,  İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemal Karabulut ve Adem Doğan Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şubesini ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Musa Uncu Şube yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyelerinin bulunduğu ziyarette. Şube Başkanı Musa Uncu, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve diğer misafirlere ziyaretleri için teşekkür ederek Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şubesi hakkında açıklamalar yaptı. Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Musa Uncu; “Türkiye’nin En Büyük Sendikası olarak ülke genelinde ve ilimizde yapılan her güzel işin yanında yapılan yanlışların da karşısında olduk. Bu onurlu duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Ülkemizin15 temmuz başta olmak üzere yaşadığı zorlu süreçte yerelde ve genelde sahada olarak ülkemiz üzerinde dün ve bu gün oynanan oyunlara dur dedik. Bunu yaparken ilimizde 1500 üyemizle ülke genelinde 450 bin üyemizle sürekli olarak koordinasyon içinde olduk Allah’a şükürler olsun. Ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynayanlar hak ettikleri ders milletimizden almışlardır. Bu anlamada tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bunları yaparken ilimizin de başta eğitim faaliyetleri olmak üzere her türlü toplumsal sorunun çözümünde destek olduk olmaya da devam edeceğiz. Eğitimin bir paydaşı olarak ilimizin eğitimin daha ileri seviyeye çıkarılması için yapılan çalışmalara desteğimizi artırarak devam edeceğimiz. Amacımız ilimizde görev yapan eğitim çalışanlarının sorunsuz olarak kendilerini eğitim faaliyetlerine odaklanmalarını sağlamaktır. Bunu sağladığımızda ilimizin son yıllarda TEOG, LYS, LGS sınavlarında sağladığı başarılarının kalıcı olacağına inanıyoruz. Sınav başarılarının yanında Mesleki Eğitimde daha verimli bir seviye ulaşmak için yapılan çalışmaları takdir ediyor ve destekliyoruz. “ dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Eğitim Bir Sen ailesi olarak gösterdiğini ilgi ve alakaya misafirperverliğe şube başkanından üyesine hepinize teşekkür ederek başladığı konuşmasında Gümüşhane’de geçirdiği beş ayda yaptıklarını anlattı.

Eğitim Bir-Sen’ in değerli üyelerine 15 Temmuz darbe girişim karşında gösterdikleri dik ve onurlu duruştan dolayı teşekkür eden Doğan, Şehitlerimize Allahtan Rahmet, Gazilerimize sağlık sıhhat, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Gümüşhane’ye atandığımda hiç yabancısı olmadığım bir yerdi. Önceki görev yerimden dolayı ilimizin durumu ve sorunları hakkında bilgi sahibi idim. Mevcut durumu daha iye götürmek, sorunları çözmek için neler yapılacağı ile ilgili çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.

Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilimizin eğitim başarılarının artırılması, nitelikli eğitim ortamlarının oluşturulmasını, eğitim yapılan okul ve kurumlarının fiziki kapasitelerinin artırılması ve yenilenmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini bu manada paydaşlarımızın görüş ve önerilerinin önemli olduğunu vurguladı.

Katılımcıların Gümüşhane eğitimi ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldığı bölümün ardından ziyaretin anısına Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’a, Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Musa Uncu tarafından Eğitim-Bir-Sen’in kurucusu şair yazar Mehmet Akif İnan’ın eserlerinin yer aldığı kitap seti hediye edildi. Programa katılan İl Milli Eğitim Yöneticileri ve Eğitim Bir-Sen üyeleri memnuniyetlerini ifade ederek bu tür toplantıların yapılmasının faydalı olacağını belirtiler. Şube Başkanına ve yönetime teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09