banner333

banner309

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü voleybol turnuvası sona erdi.

Eğitim 25.11.2014, 20:02 25.11.2014, 20:05
Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi
banner400
Gençlik Spor İl Müdürlüğü Salonunda, Türk Telekom Fen Lisesi ile Gazipaşa Ortaokulu takımları arasında oynanan final maçında Gazipaşa Ortaokulu takımı galip gelerek şampiyonluğa ulaştı.
Voleybol maçını, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Gençlik Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Özcan Kol, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Fikret Malazgirt ile öğrenciler izledi.
15 gün süren Voleybol Turnuvasında İlimizde faaliyet gösteren 20 okul katılırken öğretmenlerden ise Ortaokul ve Ortaöğretim öğretmenleri katıldı.
Dereceye giren Kızlarda, Birinci İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İkinci Gümüşhane Lisesi ve Üçüncü Türk Telekom Fen Lisesi, Erkeklerde, Birinci Türk Telekom Fen Lisesi, İkinci Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi ve Üçüncü Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi, Öğretmenlerde, Birinci Gazipaşa Ortaokulu, İkinci Gümüşhane Lisesi ve Türk Telekom Fen Lisesi Üçüncü olarak kupalarını aldılar.
Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, "Bu turnuvayla amacımız öğretmenlerimiz arasında sosyal aktiviteleri ve birlikteliği artırmak. Diğer yandan da öğrencilere sporu sevdirmek adına güzel örnekler sergilemek" dedi.
Dereceye giren takımlara kupaları İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Gençlik ve Spor İl Müdür İsrafil Aslan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun tarafından verildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46