banner333

banner309

Öğretmenler Doyasıya Eğlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen müzik eğlence programı ile sona erdi.

Eğitim 26.11.2015, 18:03 26.11.2015, 18:05
Öğretmenler Doyasıya Eğlendi
banner400
 Halk Eğitimi Merkezi salonunda düzenlenen müzik eğlence programına Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem,  İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Doğan, İlhan Yıldız, Hüseyin Erden, Cemal Karabulut, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya;  “öğretmenlik mesleğinin kutsal ve yapılması zor bir iş olduğunu belirterek, “Çünkü biz milletimizin en kıymetli varlıkları olan çocuklarını şekillendirip geleceğe doğru yönlendiriyoruz. Bu kutsal görevi icra eden bütün meslektaşlarımı saygıyla selamlıyorum. Bizi bu gecede yalnız bırakmayan bütün meslektaşlarımıza, misafirlerimize, değerli konuklarımıza saygılarımızı sunuyorum.” dedi.

İlimizdeki Pansiyonlu okullar ve öğretmenevinin katkılarıyla Zigana ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin ikram ve servisleriyle hazırlanan programda klavyede Gürkan Gürses, öğretmenler, Oytun Eleman, Oğuzhan Çakır, Hilal Çildoğan, Duygu Terbıyık, Özge Özbek ve Ayten Açımer tarafından solo ve düetlerle seslendirilen şarkı ve türküler salonda bulunanları kimi zaman hüzünlendirirken, kimi zaman da hareketli parçalarla coşkulu anlar yaşattı.
İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya eğlence programında bütün masaları tek tek gezerek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
Müzik-eğlence programının sonunda programa katılan okul müdürleri ve öğretmenler kemençe ve davul-zurna eşliğinde oyun oynayarak doyasıya eğlendi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11