banner333

banner309

Minikler Kütüphane gezisinde.

Yıldız Eskicioğlu Anaokulu öğrencileri 53.Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Gümüşhane İl Halk Kütüphanesini gezerek burada bulunan kitapları inceledi.

Eğitim 03.04.2017, 16:33
Minikler Kütüphane gezisinde.
banner400

Minikler Kütüphane ’de

Yıldız Eskicioğlu Anaokulu öğrencileri 53.Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Gümüşhane İl Halk Kütüphanesini gezerek burada bulunan kitapları inceledi.

Gezi hakkında bilgi veren Yıldız Eskicioğlu Anaokulu Müdürü Akif Köse, gelişen teknoloji ile birlikte unutulmaya yüz tutan kitap okuma alışkanlığının canlandırılabilmesi için ailelerin çocuklarını kütüphanelere götürmeleri gerektiğini söyledi.

Gerçekleştirilen gezide oldukça faydalı olduğunu söyleyen Köse, “Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak, kitabın hayatımızdaki önemini kavratmak ve en iyi arkadaşımız olan kitaplara karşı tutumun önemini vurgulamak istedik. Hiçbir kitaplık kütüphaneler kadar zengin değildir. Bu amaç ile yapmış olduğumuz Kütüphane gezimizde, öğrencilerimiz kitapları inceleyip kütüphane kuralları hakkında bilgi sahibi oldular” dedi.

İlk defa kütüphane ile tanışan Yıldız Eskicioğlu Anaokulu öğrencileri raflardaki kitapları incelerken hem eğlendiler hem de kütüphanede uyulması gereken kurallar hakkında bilgi sahibi oldular. Bilgi sahibi olmanın, arkadaşları ile birlikte aynı anı paylaşmanın ve tecrübe sahibi olmanın tadını çıkaran minik öğrenciler Gümüşhane İl Halk Kütüphanesinde neşeli saatler geçirirken Kütüphane çalışanları tarafından öğrencilere kitap ve kitap ayracı hediye edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39