banner333

banner309

Mesleki Eğitimle Büyüyoruz Seminerleri Başladı

Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programında, Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Hibe Programı kapsamında yürütülen Mesleki Eğitimle Büyüyoruz isimli proje ile öğretmenlerimize yönelik mesleki yeterliliklerin geliştirilmesine yönelik seminerler başladı.

Eğitim 27.03.2015, 08:29 27.03.2015, 08:31
Mesleki Eğitimle Büyüyoruz Seminerleri Başladı
banner400
Ahmet Şerif İzgören’in eğitmen olarak görev aldığı ilk Gümüşhane Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Eğitim öncesinde katılımcılara Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen proje hakkında katılımcılara Proje koordinatörü Selçuk Oral tarafından bilgi verildi.

 Sonrasında ise Ahmet Şerif İzgoren’nin Türkiye’de İyi Öğretmen Olmak konulu eğitimi düzenlendi.

Seminer katılımcılar tarafından ilgi ile takip edilirken Eğitimi düzenleyen Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim öncesi ve sonrası organizasyon ile katılımcılardan tam not aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya “Ahmet Şerif İzgören hocamızın verdiği bugünkü eğitim öğretmenlerimiz için çok faydalı ve ufuklarını açan bir eğitim oldu. Hocamıza katkılarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bu günkü eğitim, öğrencilerimizde oluşturacağımız küçük dokunuşların gelecekte büyük farkındalıklara dönüşümünü görmemize vesile oldu. İlimizde Ahmet Şerif İzgören gibi usta bir eğitmenle öğretmenlerimizi buluşturan okulumuza bir kez daha  teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46