banner333

banner309

Kelkitli Öğrenciler Portekiz Yolcusu

Kelkit Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus Plus KA102 Mesleki Eğitim Öğrenci Hareketliliği kapsamında hazırlamış oldukları ve AB Bakanlığı Türk Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen  projeyle Portekiz’in Barcelos şehrine gidiyor.  

Eğitim 12.04.2018, 08:03
Kelkitli Öğrenciler Portekiz Yolcusu
banner400

Kelkit Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus Plus KA102 Mesleki Eğitim Öğrenci Hareketliliği kapsamında hazırlamış oldukları ve AB Bakanlığı Türk Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen  proje ile  Gıda Teknolojisi alanında öğrenci stajı yapmak üzere 14 gün süre ile Portekiz’in Barcelos şehrine gidiyor.  

Çeşitli inceleme ve kurum ziyaretlerinde bulunmak üzere 11 öğrenci ve 2 öğretmenden oluşan heyet İl Milli Eğitim Müdürümüz Seydi Doğan’ı makamında ziyaret ederek proje içeriği hakkında paylaşımlarda bulundular. 

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gerek öğrencilerimizin ve gerekse öğretmenlerimizin yurtdışı stajı süresince ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç kuşku duymadığını, ve staj süresince hem dil hem de mesleki anlamda kendilerini geliştireceklerini ve iyi uygulama örneklerini şehrimize taşıyacaklarına inandığını belirterek katılımcılara iyi yolculuklar dileyip çeşitli hediyelerle uğurladı. 

Heyet ayrıca Proje uygulama usul ve esasları ve gerekli tedbirler ile ilgili olarak Ar-Ge AB Projeler Koordinatörümüz Serdar Serhat Salantur’u ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38