banner333

banner309

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan Toplantı Yaptı

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı yaptı.

Eğitim 02.03.2017, 18:22
İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan Toplantı Yaptı
banner400

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantı

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Işıl Restaurantta İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya gelerek, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı 2. Dönem çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Maarif Müfettişleri Başkanı Özcan Kol, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Seyit Tok, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kundak, Torul İlçe Milli Eğitim Müdürü Güçlü Yılmaz, Köse İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gül, Kürtün İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ak, Dyned İl Koordinatörü Selim Öztürk, Fatih Projesi İl Koordinatörü Yasin Demir, AR-GE birim çalışanları İlhan Sivri, Serdar Salantur ve MEBBİS Yöneticisi Murat Ceyhan Nas katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda Gündem Maddeleri Eğitimde İyi Örnekler Projesi ile ilgili hususlar, Doküman Yönetim Sistemi ( DYS) kurulum çalışmalar, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Çalışmaları ve Okullardaki risk grubundaki öğrencilerin tespit edilmesi ve bu öğrenciler ile ilgili yapabilecek çalışmalar ve diğer eğitim – öğretim faaliyetler faaliyetleri ele alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, DYNED ve Kodlama eğitimi Sayın Valimizin talebiyle gündeme geldi. Bu konuda ciddi çalışmalar var. Vali beyin, kaymakam ve Belediye Başkanlarının katılımlarıyla çalışmalar başladı. Öncelik olarak yapacağımız çalışma İlçelerimize atölye kurma çalışmalarını başlattık. Belediye ve Kaymakamlıklarımızın katkıları ile DYNED ve Kodlama eğitimi eş zamanlı gidiyor. Bu konuyu önemsiyoruz. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde uygulama Robotu yapımında destek vereceğiz. Uygun maliyete yapacağız. Gündemimiz bu herkes bunu gündeminde bulundursun. DYNED tüm hızıyla devam edecek. Dönem aralarında yapılan toplantıda işbirliği içinde bulunduğumuz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile okul sporları çalışmalarını takip edelim. Yapılacak çalışmaları belirleyerek, eylem planını değerlendirelim. Pansiyonlu okul müdürlerimiz çok dikkatli olmalı. Rehber öğretmenlere çok iş düşüyor. Bu çok önemli bir konu çocuklarımız bize emanet. Öğrencilerimizi takip edelim. Okul müdürleri öğrencilerimizi tanımalı, bilmeli, bilgi alışı sürekli olmalı, anında bilgilendirme yapılmalı.

Yapılan bilgilendirmede İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin kendi ilçelerindeki eğitim sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulundular.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38