banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Öğrencileri Kale Koçkaya İlkokulu’na Misafir Oldu

Gümüşhane Üniversitesi, Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, Kale Köyü’nde buluna Kale Koçkaya İlokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilerin derslerine misafir olup, öğrencilerle oyun oynadı halay çektiler.

Eğitim 25.11.2017, 22:00 25.11.2017, 22:44
Gümüşhane Üniversitesi Öğrencileri Kale Koçkaya İlkokulu’na Misafir Oldu
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, Kale Köyü’nde buluna ilkokulunu ziyaret etti.

50 öğrencinin katıldığı okul ziyaretine öğrencilerden Sümeyye Sarı “Sosyal Hizmet Bölümü olarak sosyal etkinlik olarak planlığımız okul ziyareti kapsamında bir köyümüzde bulunan küçük kardeşlerimizi ziyaret etmek onlarla birlikte zaman geçirmek istedik. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Kale Koçkaya İlkokulu’nda bu etkinliğimiz yapmaya kara verdik. Buraya gelmek isteyen arkadaşlarımızın sayısı çok fazla idi ancak sadece elli arkadaşımızla gelebildik. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimizle görüşerek anasınıfı ve diğer sınıflara girerek okul günlerimizi hatırladık. Öğrenci kardeşlerimizin derslerine ortak olduk. Birlikte oyunlar oynayarak, ip atlayarak, yüz boyamaları yaparak hem bizlerin hem de onların güzel vakit geçirmelerine yardımcı olduk. Bizlerde çocukluğumuza dönmüş olduk. Küçük kardeşlerimize günün anısına hediyeler verdik. Onlarla sıcak bir kardeşlik bağı kurduk. Bu kardeşliğin devam etmesi için sözleştik. Bizlere bu etkinliği gerçekleştirmemizde her türlü kolaylığı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gümüşhane Belediyesi’ne, Kale Koçkaya İlkokulu idarecilerine ve öğretmenlerine arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. “ dedi.

Okul idareci ve öğretmenleri yapılan bu ziyaret ten duydukları memnuniyeti belirti.

Okul Müdürü Habib Tanış “Gümüşhane Üniversitesi bu tür etkinlik ile sadece şehir merkezi ile değil tüm Gümüşhane ile bütünleşiyor. Öğrencilerimizde üniversite olgusunun oluşmasına yardımcı oluyor. Yapılan bu tür etkinlikler şehrimizde önemli bir dinamizm unsuru olman üniversite gençliğinin duyarlılığı gösteriyor bizleri memnun ediyor. Bu etkinliklerin düzenlemesini sağlayan Gümüşhane Üniversitesi’ni, bu etkinliğe katılan üniversitemizin değerli öğrencilerine, öğrencilerim ve öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yapılan etkinlik okul bahçesinde misafir öğrencilere yapılan çay ikramı ve hep birlikte çekilen halaylarla sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11